Aberdare Country Club

De Aberdare Country Club ligt op een helling van Mweiga Hill in de Aberdare Highlands, een onderdeel van de Great Slenk Valley. Deze historische lodge ligt op 2,5 uur rijden van de hoofdstad Nairobi. Dit boeiende landgoed  was de hoeve van een Engels stel dat besloot zich te vestigen in Kenia. Bijna een halve eeuw later werd hun huis, “The Steep”, omgedoopt tot de Aberdare Country Club en geopend voor gasten.

The Aberdare Country Club wordt beschouwd als een erfgoed eigendom in Kenia en heeft de charme van een privéwoning behouden met het eenvoudige comfort van een landelijke herberg.

Alle kamers van The Aberdare Country Club zijn in de vorm van cottages en één standaard suite. De cottages zijn als volgt:
– 19 cottages met twee slaapkamers, 1 cottage met drie slaapkamers, cottage met vijf slaapkamers en 1 standaard suite. Van de cottages, zijn Honey Suckle, The Nursery Cottage, Kinangop Cottage, 2 Deluxe Kamers, VIP Suite geschikt voor families en honeymooners.
– de twee deluxe kamers op het landgoed bevinden zich in The Nursery.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Two Bedroom Cottages

Cottages met 2 slaapkamers, eenvoudig en “boers” ingericht met queensize bedden. De cottages worden “los” verkocht en de verbindingsdeuren worden op aanvraag geopend. Omringd door tuinen, met spectaculair uitzicht op het noorden. Thee- en koffiefaciliteiten, badkamer met apart bad en douche, veranda.

Family Cottages

Deze 18 cottages hebben allemaal onderling verbonden kamers, 1 met queensize bed,   1 met  2 aparte bedden. Een huisje met een kindervleugel is meer geschikt voor grotere gezinnen omdat het een huisje is bestaande uit vijf kamers.

Kinangop Cottage

Cottage met het mooiste uitzicht over Solio natuurreservaat en Aberdare bos. 1x deluxe kamer, 2x standaard kamer met 2 aparte bedden die niet met elkaar verbonden zijn. woonkamer, kitchenette en open haard

The Nursery

De Nursery (kwekerij) beschikt over 5 kamers, waarvan 3 standaard kamers, 1 kamer voor minder validen en een deluxe kamer. De Kwekerij is geschikt voor grote gezinnen of groepen. Woonkamer met een luxe bankstel.

The VIP Suite

Uitbreiding op de standaard kamers zijn zithoek, televisie, minibar, airconditioning, internetverbinding, kitchenette.

Faciliteiten