Thabamati Luxury Tented Camp

Het kleineschalige Thabamati Tented Safari Camp ligt in het wereldberoemde Timbavati Private Nature Reserve in het Greater Kruger National Park.

Thabamati biedt een tijdloze safari sfeer, met koloniale “twist” voor maximaal achtpersonen, in vier luxe safari tenten. Elke tent ligt naast de dam en heeft uitzicht op het water. De tenten zijn voorzien van een bureau, zithoek, slaapkamer, en-suite badkamer met een houten kast, toilet, bad en een binnen- en buitendouche.

Thabamati biedt bij binnenkomst een ruime, open receptie met een lounge die is ingericht met veel natuurlijke accenten. Het centrale deel van het kamp bestaat uit een overloopzwembad, uitkijkdek met zitjes, verzonken boma (omheinde vuurplaats), bibliotheekhoek, souvenirwinkel, bar, lounge en eethoek.

Na het avondeten, kunnen de gasten op de veranda bij de lounge, genieten van een spectaculaire ervaring, tijdens het sterren kijken. De beroemde “Jewel Box of Africa” is hier in de bush ontzettend goed te zien, omdat er geen “lichtvervuiling” is zover van de bewoonde wereld.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Thabamati Luxury Tent

Elke Java safari-stijl tent ligt naast de dam en heeft uitzicht op het water. De tenten zijn voorzien van een bureau, zithoek, slaapkamer, en-suite badkamer met een houten kast, toilet, bad en een binnen- en buitendouche. Voorzieningen met de geuren van Afrika zijn voorzien voor uw plezier.

Video's

Thabamati in Timbavati