Avalone Guesthouse

Avalone Guesthouse ligt in het hart van het beroemde Isimangaliso Wetland Park, destijds het eerste park dat op de werelderfgoedlijst van Zuid-Afrika werd gezet. Word wakker met de geluiden van de natuur, laat u verleiden door de echte ontspanning en geniet van luxe, comfort in dit gezellige guesthouse in het pittoreske dorpje St. Lucia.

Avalone Guest House bestaat uit twee onafhankelijke, naburige huizen. Beide huizen bieden u 5 luxe slaapkamers, alle 10 kamers, waaronder 2 familiekamers, zijn voorzien van airconditioning en een aangrenzende badkamer. De meeste kamers van Avalone Guesthouse hebben directe toegang tot een privéterras in de mooie tropische tuin, met khoi vijver en gezellig theehuis. Vanuit beide tuinen is er directe toegang tot het natuurreservaat. We hebben ook een luxe suite beschikbaar met onder andere twee badkamers. Elk huis heeft een zwembad, een goed gevulde bar met diverse dranken en een tv-lounge met satellietontvanger. We spreken zowel Engels als Afrikaans. We hebben nu TV / DSTV in alle kamers.Avalone Guesthouse is een heerlijke plek in een tropische omgeving met uitstekende service.

Kamers

Standard double rooms with private patio

Twee aparte bedden die kunnen worden omgezet in een tweepersoonsbed of apart worden gelaten, een eigen terras met uitzicht op de tuinen en/of het zwembad, een eigen badkamer, TV/DSTV en airconditioning.

Luxury Suite

2 x 3/4 bedden, 2 ruime badkamers met douche en bad, balkons met uitzicht op de tuin/zwembad en het natuurreservaat, eigen lounge met slaapbank, TV/DSTV, airconditioning.Privé-woonkamer met koffie- en theefaciliteiten.

Guide Room/room 6

KAMER MET EIGEN BADKAMER – GEEN UITZICHT OP DE TUIN

Family Room

De grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de unit heeft een tweede slaapkamer met een bunkerbed en 1 eenpersoonsbed. 1 volledige badkamer om te delen.

Family Room 2

De grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de accommodatie heeft een tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. 1 volledige badkamer om te delen.

Luxury Room

Boven unit met een buitenzicht op het wetlands park. Slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een volledige ensuite badkamer.

Standard room / room 10

Tweepersoonsbed met volledige ensuite badkamer.

Faciliteiten