Umlani Bushcamp

Beleef het echte Afrika tijdens een verblijf in Umlani Bush Camp! Geniet van de ultieme ervaring in de echte wildernis in een kleinschalig kamp, dat slechts plaats biedt aan 16 gasten. U verblijft hier in traditionele Afrikaanse rondavels met een dak van stro.

Umlani’s filosofie van simplistische luxe en ’terug naar de natuur gaan’ wordt versterkt door de romantiek van het werken zonder elektriciteit. Geniet van de warme sfeer van kaarslicht en olielampjes en bushdouches in open lucht, verwarmd door door houtvuren.

Umlani Bushcamp biedt een avontuurlijke en unieke Big Five safari ervaring, in het populaire Timbavati Game Reserve. Sta oog in oog met leeuwen, luipaarden, olifanten, buffels en neushoorns. De rangers van Umlani nemen u mee op avontuur, door een gebied dat 535 km2 groot is. Het reservaat is de thuisbasis van meer dan 40 zoogdiersoorten en 350 vogelsoorten en 79 reptielen soorten.

Ervaar de sensatie van gamedrives in open Land Rovers, of een safari te voet met een gewapende ranger en tracker.  Een verblijf in Umlani staat garant voor een onvergetelijk avontuur in één van de mooiste wildernis gebieden van Zuid-Afrika.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Hut 7 Lion – Eco Hut (Double)

Gebouwd om de thermische opslag kwaliteiten te verbeteren… het is heerlijk warm als het koud is buiten en veel koeler als het buiten warm is

Hut 6 Wild Dog – Reed Hut (Double)

Gebouwd om de thermische opslag kwaliteiten te verbeteren… het is heerlijk warm als het koud is buiten en veel koeler als het buiten warm is

Hut 1 Rhino – Eco Hut (Double)

Eco Hut

Hut 2 Giraffe – Reed Hut (Double)

Reed Hut

Hut 3 Buffalo – Reed Hut (Double)

Reed Hut

Hut 4 Impala – Reed Hut (Double)

Reed Hut

Hut 5 Elephant – Reed Hut (Double)

Reed Hut

Hut 8 Leopard – Reed Hut (Double)

Reed Hut