De Hoop Collection

De Hoop Collection biedt een breed scala aan accommodaties, van betaalbare huisjes met eigen kookgelegenheid tot volledig verzorgde luxe suites. Weinig andere reservaten bieden een zo complete “outdoor” ervaring als De Hoop — zee, zandduinen, de vlei, een bloemensensatie van zeldzame fynbos planten, diverse wilde dieren en het Potberg-gebergte. 

Dit gebied is de kraamkamer voor de zeldzame Kaapse gier, op de Potberg leeft één van de laatste koloniën. Er wonen 260 soorten zoogdieren in De Hoop Nature Reserve. De dieren die u hier kunt tegen komen zijn de zeldzame bontebok en Kaapse bergzebra, eland, grijze reebok, chacma-baviaan, gele mangoest en caracal. Het schuwe luipaard wordt hier ook waargenomen.

Activiteiten zijn divers en de gasten kunnen kiezen uit verschillende wandelingen door de prachtige gebieden met zeldzame fynbos vegetatie, of de uitgestrekte en verlaten stranden. Er zijn mountainbike routes en tijdens avontuurlijk ritten, kunt u  op zoek gaan naar de ongevaarlijke wilde dieren in dit gebied of ontspannen aan het strand of snorkelen in de oceaan. Tussen de rotsen bevinden zich zogenaamde getijden poeltjes, ideaal voor kleine kinderen.
Dag bezoekers welkom, en restaurant dagelijks geopend.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Opstal Manor House

Het Opstal Manor House is een prachtige originele woning die in zijn vroegere glorie is gerestaureerd. De kamers kunnen individueel worden verhuurd, of alle 3 de kamers in het Manor House kunnen gereserveerd worden voor exclusief gebruik. Geen kookfaciliteiten. Er zijn 2 grote suites en 1 kleine kamer. De kleine kamer is alleen geschikt voor kinderen. Alle kamers hebben een eigen badkamer.

Opstal Cloete Suites

De Cloete Suites bevinden zich in de wijk Opstal, in de buurt van het Fig Tree Restaurant. Twee van de suites (1 & 2) hebben uitzicht op de graslanden waar onder andere bontebok, eland en bergzebra te zien zijn grazen, terwijl Cloete Suites 3 & 4 een spectaculair uitzicht hebben op de oude majestueuze vijgenbomen op de binnenplaats. Elke suite is prachtig ingericht en heeft een zithoek en een eigen badkamer met een bad en een douche. Cloete Suite 1 heeft een mooie open haard voor die koude winteravonden.

Opstal Cloete Cottage

De Opstal Cloete Cottage is een gloednieuwe suite gelegen tussen de vijgenboom en de Cloete Suites. Het is een mooie privé suite ingericht in luxe en ligt op slechts een korte loopafstand van het Fig Tree Restaurant. Deze suite is geschikt voor 2 personen en heeft een slaapkamer met eigen badkamer (douche en bad). De accommodatie wordt verzorgd omdat er geen kookfaciliteiten zijn. Diner en ontbijt zijn bij de prijs inbegrepen en worden geserveerd in The Fig Tree Restaurant.

Opstal Fig Tree Suite

De nieuw gebouwde Figtree Suite ligt op de binnenplaats met zijn prachtige wilde vijgenbomen. Het is een luxe suite met een eigen badkamer en is geschikt voor 2 personen op basis van een diner, bed & breakfast.De Figtree Suite is verbonden met het grotere Opstal gebied, inclusief het Fig Tree Restaurant. Geen kookfaciliteiten. Bad en douche.

Opstal Vlei Suite

De Opstal Vlei Suite heeft een fantastisch uitzicht op de vlei. De Luxe slaapkamer, geschikt voor 2 personen heeft een slaapkamer met en-suite badkamer, op basis van een diner, bed & breakfast. De Opstal Stables zijn verbonden met het grotere Opstal gebied inclusief het Fig Tree Restaurant. Geen kookfaciliteiten. Douche en bad.

Opstal Stable Suite

De Opstal Stable Suite is een luxe suite voor 2 personen met een slaapkamer en een eigen badkamer, tegen een diner, bed & breakfast tarief. De Opstal Stable Suite is verbonden met het grotere Opstal gebied, inclusief het Fig Tree Restaurant. Geen kookfaciliteiten. Douche en bad.

Opstal Dassie Suite

De New Dassie Suite heeft een prachtig uitzicht op de vlei. Deze suite is perfect gepositioneerd om het vogelleven en de majestueuze zonsondergangen van uw veranda te bekijken. Word wakker met het geluid van de vogels uit de Vlei en de kans op otter waarnemingen vanuit uw kamer. De Dassie suite bestaat uit luxe accommodatie voor 2 personen met een eigen badkamer. De suite beschikt over een zithoek en een gezellige open haard voor de winter. De maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen op basis van diner, bed & breakfast. Geen kookfaciliteiten. Douche en bad.

Opstal Otter Suites

De 3 onlangs gerenoveerde Otter Suites bevinden zich dicht bij het serene De Hoop Vlei. Word wakker met het geluid van de vogels en de kans op Otter waarnemingen in de buurt van uw kamer. De Otter suites bestaan uit goed ingerichte accommodaties die geschikt zijn voor 2 personen met een eigen badkamer. De maaltijden zijn bij de prijs inbegrepen op basis van diner, bed & breakfast. Geen kookfaciliteiten. Alleen in bad.

Melkkamer Manor House

Dit prachtige afgelegen, oude stenen herenhuis bestaat uit vier prachtig ingerichte slaapkamers met ensuite badkamers. U kunt kiezen uit zelfstandige maaltijden of de luxe van een aanwezige chef-kok met volledig verzorgde maaltijden. We bieden ook de mogelijkheid van een gids voor vogel-, vlei- en zeewandelingen.Melkkamer Manor House is de perfecte bestemming voor veeleisende gasten die de privacy van villa’s zoeken. Volledig uitgeruste keuken. Douches en baden.

Melkkamer Vlei Cottage

Het mooie oude stenen huisje kijkt uit op de prachtige De Hoop vlei. Het heeft vier prachtig ingerichte slaapkamers met 2 aparte badkamers. Er is een aparte woonkamer, een eethoek met een volledig uitgeruste keuken en een gezellige open haard. Paraffine lamp en vuurlicht dragen bij aan de romantiek van de locatie, waar geen elektriciteit is. Volledig uitgeruste keuken. Alleen douches.

Melkkamer Foremans Cottage

De Melkkamer Foremans Cottage is charmant en verscholen tussen de melkwood bomen. Het ligt op korte loopafstand van de vlei en het Melkkamer Manor House. Het heeft drie slaapkamers, open woonkamer met eetkamer en een volledig uitgeruste keuken en barbecue. Volledig uitgeruste keuken. Alleen in bad. Buiten douche.

Opstal Houses

Deze huizen met 3 slaapkamers bevinden zich te midden van de Milkwood bomen in de buurt van het opstal gebied. Ze hebben ruime slaapkamers, een aparte woonkamer en een eetkamer met een volledig uitgeruste keuken. De badkamers zijn uitgerust met een douche en een bad, met een apart toilet. Deze huizen zijn goed ingericht en perfect voor gezinnen of groepen vrienden. Verzorgt en zelf verzorgde opties beschikbaar.

Opstal Vlei Cottages

Deze prachtige huisjes met rieten dak met 2 slaapkamers hebben een woonkamer met een goed uitgeruste keuken en een gezellige open haard, een badkamer met linnengoed en handdoeken. Verzorgt en zelf verzorgde opties beschikbaar. De 3 huisjes heten Hoepoe, Pelikaan en Fish Eagle. Volledig uitgeruste keuken. Alleen douche.

Opstal Equipped Cottages

Deze huisjes hebben een volledig uitgeruste keuken, comfortabele slaapkamers en badkamers met schoon beddengoed en handdoeken. Deze goed ingerichte huisjes zijn een stijlvolle en betaalbare optie in het centrum van het reservaat. Alleen douche.

De Hoop Village at the Opstal

De huisjes zijn witgekalkte huizen in vissersstijl die kenmerkend zijn voor de westkust van de Kaap. De huisjes zijn ideaal voor een vakantie met familie en vrienden. Ze zijn goed uitgerust en bieden de gasten een huiselijke omgeving. Verzorgt en zelf verzorgde opties beschikbaar. Volledig uitgeruste keuken. Alleen douche.

Campsite Rondawels at the Opstal

Deze 5 Camping Rondawels zijn rieten huisjes met 2 bedden met gedeelde buitendouches en toiletten. Perfect voor gasten die op zoek zijn naar eenvoudige en betaalbare accommodatie met een braai gebied, maar geen andere keuken faciliteit.