The Nesbitt Castle

Het kasteel van Nesbitt is een boetiekhotel in Bulawayo. Het kasteel is een authentiek kasteel gebouwd in de jaren 1800 en is een van de weinige op het Afrikaanse continent. Het beschikt over 10 luxe suites die elk uniek zijn ingericht. Het kasteel is alles wat je zou verwachten van een klassiek boetiekhotel, en we willen dit kleine stukje Zimbabwaanse magie met u delen. Van ons bekroonde restaurant tot onze ranking op nummer 1 op Tripadvisor zullen uw klanten verzekerd zijn van topkwaliteit service, net als onze Nesbitt Hospitality ethos.

Kamers

The Royale

De Royale Suite heeft een hemelbed, een eigen badkamer met een bal- en klauwbad (geen douche), een kleedkamer, toegang tot een minibar, satelliet-tv en airconditioning. Op verzoek is er een matras en een campbedje voor kinderen beschikbaar.

The Tower

De Tower Suite heeft een queensize bed met badkamer ensuite met een bal- en klauwbad (geen douche), toegang tot een minibar, airconditioning en satelliet-tv. Op verzoek is er een matras en een campbedje voor kinderen beschikbaar.

The Flamingo

De Flamingo Suite heeft een queensize bed en badkamer ensuite (geen douche), satelliet-tv, toegang tot een minibar en airconditioning.Op verzoek is er een matras en een campbedje voor kinderen beschikbaar.

The Crown

De Crown Suite heeft een Queenbed en badkamer (geen douche), satelliet-tv en toegang tot een minibar en is voorzien van airconditioning. Op verzoek is er een matras en een campbedje voor kinderen beschikbaar.

The Dungeon

De Dungeon Suite heeft een queensize bed met badkamer ensuite, bal- en klauwbad (geen douche), airconditioning, ventilator, satelliet-tv en minibar toegang

The Griffin

De Griffin is een tweepersoons bed suite en heeft een badkamer ensuite (alleen douche), lounge, kitchenette, satelliet-tv, airconditioning en minibar toegang.

The Diamond

The Diamond is een suite met 2 aparte bedden, een eigen douche, satelliet-tv, airconditioning en toegang tot de minibar. Matrassen en campbedje voor kinderen zijn op aanvraag beschikbaar.

The Cavalier

De Cavalier is een suite met twee aparte bedden met eigen badkamer (geen douche), satelliet-tv, airconditioning en toegang tot de minibar.Matrassen en campbedje voor kinderen zijn op aanvraag beschikbaar.

The Turret

De Turret is een tweepersoons bed suite met ensuite badkamer (geen douche), satelliet-tv, airconditioning en minibar toegang.

The Princess

The Princess is een eenpersoonskamer met eigen badkamer, satelliet-tv, airconditioning en toegang tot de minibar.

Faciliteiten