Kanana

Kanana is een tented camp in het zuidwesten van de Okavango Delta, aan de Xudum rivier, een permanente waterbron in de Delta. Het gebied rond Kanana is een mix van bossen, open vlaktes, riviertjes en uiterwaarden. Het terrein leent zich daardoor uitstekend voor zowel activiteiten op het land als op het water. Daarnaast ligt Kanana in een concessie, waardoor naast game drives en boottochten, ook night drives, mokorotochten en wandelsafari’s mogelijk zijn. Hoewel u tijdens uw activiteiten verschillende dieren kunt tegenkomen, ligt de focus in Kanana meer op wateractiviteiten. Vissen is toegestaan in de periode maart tot december en een basisuitrusting is te leen in het camp. Een unieke excursie is een bezoek aan de reigerkolonie, één van de grootste van Botswana waar Kanana exclusief toegang tot heeft (als het water hoog genoeg staat). Het centrale gedeelte heeft een open structuur en is gebouwd op een verhoogd platform rondom een oude wurgvijg. Er zijn twee lounges waar u zich met één van de vele interessante boeken kunt terugtrekken, een bar en een eetkamer, waar de maaltijden normaal gesproken gezamenlijk aan een lange tafel worden gebruikt.

Een klein stukje bij het hoofdgebouw vandaan ligt een relatief groot zwembad in vergelijking tot die van andere camps in de Delta.Kanana Camp heeft 8 canvas chalets, waarvan één twee slaapgedeeltes heeft en een gedeelde badkamer en dus geschikt is voor families. De chalets zijn op verhoogde platforms gebouwd en bieden uitzicht op het kanaal en zijn uiterwaarden. Via een schuifdeur stapt u naar binnen, in een ruimtelijke slaapkamer met een comfortabel bed met klamboe, een ventilator, kluisje en een en-suite badkamer met douche en toilet. Er is een stopcontact waar u uw batterijen kunt opladen. Een föhn is te leen bij de campmanager. U kunt er ook voor kiezen om een avondje onder de sterren te bivakkeren. U wordt dan na het diner naar het Sleep Out platform gebracht, waar u een nacht in de buitenlucht doorbrengt in een heerlijk bed met klamboe.

Een bewapende gids slaapt in zijn tentje vlakbij, maar ver genoeg van het platform vandaan voor voldoende privacy.Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, snacks, koffie en thee, frisdrank, geselecteerde alcoholische dranken, wasservice (alleen bovenkleding), game drives, night drives, mokorotochten, boottochten, vissen, wandelsafari’s en parkentree. Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom.Kanana ligt op circa 20 minuten vliegen van Maun.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

1 x Twin Tent(s) (double on request)

De gasten worden ondergebracht in ruime safaritenten met 2 aparte bedden, elk met een eigen badkamer met douche, warm en koud stromend water en een spoeltoilet. De tenten zijn goed verdeeld en bieden privacy terwijl ze op comfortabele afstand van het hoofdkamp liggen. Dubbel op aanvraag.

1 x Family Tent(s) (double on request)

De gasten worden ondergebracht in een ruime safaritent bestaande uit twee slaapkamers, een gedeelde badkamer met douche, warm en koud stromend water en een spoeltoilet. De tenten zijn goed verdeeld en bieden privacy terwijl ze op comfortabele afstand van het hoofdkamp liggen. Ruim genoeg om maximaal 5 personen te slapen. Kanana neemt kinderen vanaf de leeftijd van 7 jaar oud.

Faciliteiten