St Lucia Wetlands Guesthouse

St. Lucia Wetlands Guest House biedt gezellige bed & breakfast accommodatie in het prachtige St. Lucia. Het plaatsje St. Lucia dorp maakt deel uit van het iSimangaliso Wetland Park in Zululand, in de provincie Kwazulu Natal. De trotse Zuid-Afrikaanse gastheer,- en vrouw Hettie en Derick zorgen voor een knusse en warme sfeer plus hartelijke gastvrijheid, die zo kenmerkend is voor de Engelse en Afrikaanse cultuur.Dit alles te midden van het prachtige iSimangaliso Wetlands Park en kleurrijke Zoeloe cultuur. Alle kamers zijn stijlvol en comfortabel ingericht en voorzien van airconditioning. Op warme dagen kunt u verkoeling zoeken in het zwembad of het schaduwrijke terras in de tropische tuin. De in-house bar is goed voor een heerlijk glas Zuid-Afrikaanse wijn of een sundowner aan het einde van de dag.St Lucia Wetlands Guesthouse beschikt over extra grote en zeer comfortabele bedden .

Kamers

Spacious King Size Bedroom

Ruime slaapkamer aan de voorkant heeft een kingsize hemelbed met klamboe. Dagelijks onderhouden. Airconditioning, eigen telefoon, kluisje aan de muur, thee/koffie, haardroger. En-suite badkamer met bad en aparte douche, drie handdoeken per gast en toiletartikelen.

Spacious Queen Size Bedroom

Ruime slaapkamer aan de voorzijde met queensize bed en klamboe. Dagelijks onderhouden. Inloop kleedkamer, airconditioning, telefoon, kluis aan de muur, thee/koffie, haardroger. En-suite badkamer met douche. Drie handdoeken per gast en toiletartikelen.

Spacious Room with Queen Size & 3/4 Bed

Ruim, met eigen patio. Een queensize bed en een driekwart bed. Dagelijks onderhouden. Airconditioning, eigen telefoon, kluisje aan de muur, thee/koffie, haardroger. Kleine en-suite badkamer met douche. Drie handdoeken per gast en toiletartikelen.

Spacious King Bedroom (Outside Entrance)

Ruime, eigen buiteningang, voorzijde met patio. Kingsize bed met klamboe. Dagelijks schoongemaakt, airconditioning, telefoon, kluisje aan de muur, thee/koffie, haardroger en koelkast. Kleine en-suite badkamer met douche. Drie handdoeken per gast en toiletartikelen.

Spacious Room with King Size & 3/4 Bed

Ruim met patio. Een kingsize bed en een driekwart bed. Dagelijks schoongemaakt, airconditioning, telefoon, kluis aan de muur, thee/koffie, haardroger. En-suite badkamer met bad en aparte douche. Drie handdoeken per gast en toiletartikelen.

Spacious Family Unit

Twee en-suite slaapkamers, met inter-leidende hal, een voorzijde geconfronteerd met patio. Grote slaapkamer met kingsize bed en tweede slaapkamer heeft 2 driekwart bedden. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met douche en alle voorzieningen.

Spacious Single Room

Tweepersoonsbed

Faciliteiten