Shindzela Tented Safari Camp

Wij nodigen u uit om met ons mee te gaan op ontdekkingstocht tijdens uw safari in de Afrikaanse Bush. Shindzela is een kleinschalig safarikamp midden in de ongerepte natuur, dat onderdak biedt aan maximaal 16 gasten. Wij richten ons op de game drives/safari’s in open 4×4 voertuigen (ochtend, en een avond game drive) en wandelsafari’s onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren ranger.Onze wandel,- en jeepsafari’s lenen zich uitstekend om kennis te maken met de Big Five van Afrika en zo de wilde dieren van zeer dichtbij te bekijken in hun natuurlijke omgeving.

In tegenstelling tot de safari’s in het Krugerpark zelf, mogen wij in Timbavati Game Reserve de weg verlaten tijdens onze avontuurlijke zoektocht naar de roofdieren en andere wilde dieren van Afrika. Gelegen in het Timbavati Nature Reserve, een onderdeel van het Greater Kruger National Park, liggen onze 8 canvas tenten op een houten dek, ieder met een kleine veranda en eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Elke tent heeft een klamboe over het bed en canvas flaps voor ramen, bekleed met muskietennetten. Ons kamp draait op zonne-energie, dit verschaft ons elektriciteit voor de verlichting in het hoofdgebouw en alle tenten. Het water voor uw douche wordt verwarmd door geisers. Shindzela Tented Safari Camp biedt zo een fantastische “Back to Basic” ervaring, voorzien van alle de dagelijkse gemakken, voor een scherpe prijs. Kom en geniet van de Afrikaanse wilde dieren, bewonder één van ’s werelds mooiste zonsondergangen en relax rond het kampvuur met de geluiden van de Afrikaanse Bush op de achtergrond.

De reistijd van Johannesburg luchthaven naar de Timbavati gate is, zonder stops, 6 uur. Eenmaal in Timbavati Game Reserve is het nog één uur rijden naar het kamp. Zet uw GPS uit in het reservaat en volg de borden. Beste tijd om in het kamp te arriveren is tussen 13:00 uur (niet eerder!) en 14:30 uur, om 15:00 uur (15:30uur in zomer) vertrekt uw eerste game drive.
De lunch is inclusief op dag van aankomst.

Shindzela dagschema zomer/winter
05: 15/06: 15 – Ochtend koffie/thee en koek voor vertrek
05: 30/06: 30 – Ochtend safari vertrekt
07: 30/08: 00 – koffiepauzeergens in de bush
09: 00/10: 00 – Terug in het kamp voor ontbijt / brunch
11:00 – Uitchecken (voor gasten die ons verlaten)
11: 00-14: 30 – relax bij het zwembad of in de lounge met een boek
14: 30/15: 00 – Lunch
15: 00-16: 00 – middag safari vertrekt
17: 30/18: 00 – Stop voor een sundowner
18: 30/19: 30 – terugkeer game drive, opfrissen of ontspannen rond kampvuur
19: 00/20: 00: diner

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Safari Tent with en-suite bathroom

Safari Tent met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden, eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Prijzen zijn inclusief 3 maaltijden per dag, thee/koffie en 2 safari-activiteiten per dag, onbeperkt WiFi, het zetten van de tent, medische hulp. (gelieve uw kamerconfiguratie te adviseren)

Faciliteiten

Video's

Shindzela Eco Camp