Protea Hotel by Marriott Kampala

Vier sterren luxe, vijf sterren service, 59 luxe kamers en 11 elegante suites maken dit hotel de perfecte keuze in het hart van de hoofdstad van Oeganda. Protea Hotel by Marriott Kampala biedt een restaurant met 100 zitplaatsen en een Ladies Bar voor sundowners, cocktails voor het diner of bijeenkomsten met collega’s na zakelijke bijeenkomsten of conferenties. Het is een hotel dat past bij uw reisstijl. Protea Hotel by Marriott Kampala ligt in de chique buitenwijk van Kololo in Kampala, op slechts 35 km van de luchthaven Entebbe. Het beschikt over frisse, comfortabele kamers met eigen badkamer met airconditioning, een businesscentrum, een 24-uursreceptie, 24-uurs roomservice en een volledig van airconditioning voorziene fitnessruimte.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Standard Room

Stijlvol en modern. 27 standaard voorkant en 32 achteraan. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een eigen badkamer en een bureau, WiFi, internationale stopcontacten, satelliettelevisie, telefoons met directe buitenlijn en haardrogers.

Suite

Ruime kamer met een Afrikaanse hartslag. 4 Executive, 4 Junior en 4 Suites. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een eigen badkamer en een bureau, WiFi, internationale stopcontacten, satelliettelevisie, telefoons met directe buitenlijn en haardrogers.

Faciliteiten