Pom Pom Camp

Pom Pom Camp is gelegen op een eiland in het hart van de Okavango Delta, ten westen van het Moremi Game Reserve. Het eiland Pom Pom ligt aan de hoofdader van de Xudum rivier, waardoor vanuit het camp naast game drives ook wateractiviteiten worden aangeboden. Doordat het eiland deel uitmaakt van een privéconcessie kunt u hier ook safari’s na zonsondergang (night drives) maken, als ook wandelsafari’s. Deze laatste zijn echter onder voorbehoud van beschikbare gekwalificeerde gidsen.

De omgeving van Pom Pom is zeer wildrijk en kent vele variaties in grote en kleine diersoorten. Ook vogels zijn er in honderden soorten te vinden. Pom Pom is een klassiek safaricamp en bestaat uit 9 ruime tenten met uitzicht op een lagune die begroeid is met waterlelies en bevolkt wordt door nijlpaarden. Eén daarvan is een familietent met twee slaapgedeeltes en een gezamenlijke badkamer. Voor uw tent is een veranda met een zitje, waar u kunt genieten van het uitzicht. Achterin uw tent vindt u twee wastafels en een toilet. Vanuit uw tent stapt u de buitendouche in. Deze biedt volop privacy en de unieke ervaring om te douchen onder de sterren. De honeymoontent heeft tevens een ligbad. Paraffinelampen zorgen ’s avonds voor een sfeervolle verlichting.

De maaltijden worden in het hoofdgebouw geserveerd, waar ook een lounge, bar en een souvenirwinkeltje te vinden zijn. Na het diner komen gasten samen bij het kampvuur en delen onder het genot van een drankje de ervaringen van die dag. Naast het hoofdgebouw ligt een zwembad, waar u uw vrije tijd tussen de ochtend- en middagactiviteiten kunt doorbrengen. Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, snacks, koffie en thee, frisdrank, geselecteerde alcoholische dranken, wasservice (alleen bovenkleding), game drives, night drives, mokorotochten, boottochten, vissen, wandelsafari’s (onder voorbehoud) en parkentree. Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom, maar voor mokoro- en wandelsafari’s geldt een minimum leeftijd van 12 jaar. Een privévoertuig is verplicht voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.Pom Pom Camp ligt op circa 20 minuten vliegen van Maun.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Luxury Safari Tent

De zorgvuldig ontworpen safari tenten kijken uit op een prachtige lagune en zijn rustig genesteld onder grove schaduwrijke bomen. Het kamp heeft 9 grote walk-in tenten, allemaal met een eigen douche en toilet