Paternoster Dunes Boutique Guest House & Spa

Ervaar het leven in ons schilderachtige vissersdorp en laat je betoveren door de vriendelijke inwoners en de laidback levensstijl die Paternoster typeren. Onze vijf individueel ingerichte kamers hebben veel te bieden. De drie luxe kamers op de begane grond met uitzicht op zee laten je rechtstreeks naar het strand lopen vanaf je eigen patio terwijl de vierde kamer met uitzicht op zee op de eerste verdieping een prachtig uitzicht en directe toegang tot het strand heeft. via een eigen trap. De prachtig ingerichte kamer aan de binnenplaats heeft een patio met uitzicht op de zee en directe toegang tot het strand.U kunt genieten van het uitzicht op de uitgestrekte Atlantische Oceaan vanaf onze gemeenschappelijke patio, de lounges, de bar en de bibliotheek, die zijn ontworpen voor de privacy en het comfort van onze gasten. De ongerepte schoonheid van de westkust ligt voor de deur; of je passie wordt aangestoken door de adrenalinestoot van kitesurfen of kajakken op zee, of door mooie wandelingen door de prachtige natuur en over het eindeloze strand.Op 500 meter lopen van het guesthouse ligt het restaurant Wolfgat.  Wolfgat werd in februari 2019 in één klap wereldberoemd, toen het verkozen werd tot beste restaurant ter wereld.  

Kamers

Mist Luxury Sea facing room

Luxe kamer met uitzicht op zee op de eerste verdieping. Badkamer met douche. DSTV. Mini Bar koelkast. Koffie & thee station. Verwarmd handdoekenrek, Airconditioning en badjassen.

Breeze Deluxe sea facing room

Deluxe kamer met kingsize bed en 2 aparte bedden op zee op de begane grond met eigen patio. Volledige eigen badkamer. DSTV. Mini Bar koelkast. Koffie & thee station. Fan. Verwarmd handdoekenrek. Airconditioning en badjassen.

Aqua Luxury Sea facing room

Luxe kamer met kingsize bed en 2 aparte bedden op zee op de begane grond met eigen patio. Badkamer met douche. DSTV. Mini Bar koelkast. Koffie & thee station. Fan. Verwarmd handdoekenrek. Airconditioning en badjassen.

Salt Deluxe sea facing room

Deluxe kamer met kingsize bed en 2 aparte bedden op zee op de begane grond met eigen patio. Volledige eigen badkamer. DSTV. Mini Bar koelkast. Koffie & thee station. Fan. Verwarmd handdoekenrek. Airconditioning en badjassen.

Tranquil Courtyard room

Binnenplaats king/twin begane grond kamer. Gedeeltelijk uitzicht op zee vanaf eigen patio. Badkamer met douche. DSTV. Mini Bar koelkast. Koffie & thee station. Verwarmd handdoekenrek. Airconditioning en badjassen.

Boulders Classic Suite

Deze suite beschikt over een slaapkamer, een woonkamer en een complete eigen badkamer. Privé toegang tot het strand langs de zijkant van het huis via trap. Inclusief koelkastje, airconditioning, DSTV, verwarmd handdoekenrek en badjassen. Thee- en koffiefaciliteiten.

Faciliteiten