Oddballs’ Enclave Camp

Oddball’s Enclave ligt op een klein eilandje aan de rand van Chief’s Island, in het hart van de Okavango Delta, grenzend aan het Moremi Game Reserve. Het camp heeft slechts 5 tenten en kan dus maar aan maximaal 10 gasten accommodatie bieden. U bent daardoor verzekerd van veel persoonlijke aandacht en service. De tenten zijn eenvoudig, maar voorzien van een en-suite toilet en buitendouche (‘bucket shower’).

In Oddball’s Enclave concentreren de activiteiten zich rond wandelsafari’s en tochten met een mokoro (kano). Uw privégids (maximaal twee gasten per gids) is geboren en getogen in dit gebied. Hij kan u dus als geen ander vertellen over de flora en fauna en weet alle verborgen plekjes in het moeras te vinden. Hij woont in een nabijgelegen dorpje, waaraan u eventueel ook een bezoek kunt brengen om kennis te maken met zijn familie en dorpsgenoten. De activiteiten vinden ’s morgens vroeg en in de namiddag plaats. De tijd tussen de activiteiten brengt u door in het camp, waar u zich met een boek kunt terugtrekken in meerdere zithoeken of gewoon kunt genieten van het uitzicht over de Delta.

De maaltijden worden buiten op de grote veranda geserveerd. U kunt de batterijen van uw camera opladen, maar er is niet voldoende stroom voor zwaardere elektrische apparaten.Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, koffie en thee, frisdrank, geselecteerde alcoholische dranken, wasservice (alleen bovenkleding), wandelsafari’s, mokorotochten en parkentree. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom. De vliegtijd vanuit Maun bedraagt circa 20 minuten.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Mini-Meru Tent(s)

Oddballs ‘Enclave is geschikt voor maximaal 10 gasten, in vijf tweepersoons of tweepersoons bedden Mini-Meru tenten, waardoor het een klassiek en intiem kamp is. De tenten bevinden zich op verhoogde houten dekken, elk met een semi-vrijstaande eigen badkamer met een buitendouche en warm en koud stromend water.

Faciliteiten