Kedar Heritage Lodge Conference Centre and Spa

Kedar Heritage Lodge, Conference Centre & Spa biedt bezoekers en congresafgevaardigden de perfecte ontsnapping aan het hectische tempo van het moderne leven. Kedar ligt in de provincie North West, op slechts 21 km van Sun City en is gebouwd op een deel van Boekenhoutfontein, de historische boerderij die ooit toebehoorde aan president Paul Kruger.

Het land rond Kedar is omheind en is bevolkt met een grote verscheidenheid aan wild, waaronder eland, blesbok, impala, bushbuck, nyala, kudu, zebra, blauwe gnoes, giraffe en sable — waardoor het een droombestemming is voor natuurliefhebbers!

Kedar is ook de ideale locatie voor evenementen, bruiloften en conferenties, en biedt plaats aan maximaal 100 gasten. De accommodatie wordt aangeboden in 66 kamers en suites met een Afrikaans thema met stenen en rieten thema, die allemaal zijn ingericht met levendige, met de hand geschilderde etnische drukstoffen en Afrikaanse kunstwerken, die de schatten van Afrika weerspiegelen.

Tot de faciliteiten behoren het gerenommeerde Paul Kruger Country House Museum, de Kedar Spa in the Country, thema-restaurants, een groot zwembad en privé game drives.

Kamers

Presidential Suite (The President Paul Kruger Suite)

Onze presidentiële suite is de belichaming van luxe, comfort en stijl. Het beschikt over een eigen tuin, een patio/eethoek, een dompelbad, een kitchenette, een elegant ingerichte lounge met authentieke antieke meubels, twee slaapkamers met een eigen badkamer, elk met een verzonken bad en een buitendouche. Elke kamer is uitgerust met satelliettelevisie, thee- en koffiefaciliteiten en airconditioning. De suite beschikt over een gemeubileerd spel uitkijkdek voor uw plezier!

Royal Suite (The Lord Baden-Powell Suite)

Deze exclusieve suites zijn een genot van Afrikaans comfort en stijl. Ze bestaan uit een eigen tuin, patio/eethoek, dompelbad, lounge ingericht met de beste Afrikaanse en authentieke antieke meubels, een eigen badkamer compleet met een verzonken bad en een buitendouche. Elke kamer is uitgerust met satelliettelevisie, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten, een barkoelkast en airconditioning.De suite beschikt over een gemeubileerd spel uitkijkdek voor uw plezier!

Lake Side Suites

Deze luxe suites kijken uit op de Spa Dam en bestaan uit een slaapkamer met een kingsize bed, een bubbelbad met een verzonken jet stream en een drukdouche. Elke suite is uitgerust met satelliettelevisie, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten, een koelkastje en airconditioning.

Super Deluxe Room

Deze kamers zijn gebouwd in “dorpsstijl” en zijn uitgerust met satelliet-tv, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten, een koelkastje en airconditioning. De kamers bestaan uit een slaapkamer (met 2 aparte bedden of tweepersoonsbedden) en een eigen badkamer met een bad en een douche. Rolstoelvriendelijke kamers beschikbaar.

Deluxe Room

Gebouwd in “dorpsstijl”, te midden van waterelementen en authentieke Afrikaanse kunstwerken. Elke kamer is uitgerust met satelliettelevisie, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten, een koelkastje en een ventilator/kachel.De kamers bestaan uit een comfortabele slaapkamer (met 2 aparte bedden of tweepersoonsbedden) en een eigen badkamer met een bad en een douche.

Standard Room

Deze ruime kamers met Afrikaans thema zijn uitgerust met satelliettelevisie, de mogelijkheid om koffie en thee te zetten, een koelkastje en een ventilator/kachel. De kamers bestaan uit een comfortabele slaapkamer (met 2 aparte bedden of tweepersoonsbedden) en een eigen badkamer met douche.