Malealea Lodge

Lesotho in een notendop, zo wordt de streek rondom Malealea Lodge genoemd. Te midden van de bergen en heuvels van het onaangetaste zuidwestelijke deel van dit kleine landje ligt de bekendste lodge van Lesotho: Malealea Lodge. Verwacht geen luxe, de rondavels zijn eenvoudig, er is geen telefoon, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd met de adembenemende uitzichten, de weidsheid en de mogelijkheid om per pony locale Basotho te ontmoeten. Malealea is een ervaring op zichzelf!De lodge heeft verschillende accommodaties. Van rondavels tot boeren slaapkamers allemaal met badkamer en suite. Verder zijn er nog hutten met gemeenschappelijke faciliteiten. Ook is er nog een camping. Vanuit deze overnachtingplaats Malealea kunt u te voet of te paard de prachtige omgeving verkennen en kennismaken met de Basotho. Dit is het échte Afrika.

Kamers

Rondavels and Rooms

Elke kamer is ingericht met charmante scèneschilderijen voor uw plezier, en elke kamer heeft een ruime en nieuw betegelde badkamer met een staande douche. De rondavels zijn rond van vorm en bedekt met prachtige rieten daken.

Farmhouse Bedrooms

Deze kamers zijn eenvoudig, maar hebben toch alles wat u nodig heeft voor uw verblijf: een ruime, eigen badkamer met douche, een tafel en stekkers voor het opladen van uw apparaten.

Basotho Hut

De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden met kussens en dekens, een overheadlampje en natuurlijk weinig anders. De gemeenschappelijke badkamers zijn gunstig gelegen, zeer schoon, en het douchewater is altijd warm.

Forest Huts/ Backpackers

De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden met kussens en dekens, een overheadlampje en natuurlijk weinig anders. De zeer schoon, en het douchewater is altijd warm.

Camp Sites

Campers kunnen ervoor kiezen om hun eigen eten te bereiden met behulp van onze braai faciliteiten of zich aanmelden voor heerlijke maaltijden in onze eetzaal. Campers hebben natuurlijk toegang tot al onze voorzieningen