Bakers Lodge

Baker’s Lodge is vernoemd naar de Engelse ontdekkingsreiziger Samuel Baker uit de jaren 1800 en bevindt zich aan de zuidelijke oever van de machtige rivier de Nijl die het Murchison Falls National Park (MFNP) doorkruist.Deze intieme en chique safarilodge aan de rand van het water kijkt uit over een open plek met prachtig getrimd gras, grote schaduwrijke bomen en waterrijke gebieden die overvloedig zijn met vogels.

Elk van de acht privéhuisjes, gebouwd op houten dekken, heeft een prachtig uitzicht op de rivier. Deze ruime huisjes zijn uitgerust met zonne-verlichting en waterverwarming, muskietennetten, op maat gemaakt houten meubilair en lokaal vervaardigde accessoires. De eigen badkamers zijn open, sommige hebben een bad met uitzicht. De lodge heeft een centrale lounge, een bar en een eethoek, met een verhoogd houten terras met 180 graden uitzicht op de rivier.Wild Frontiers exploiteert ook een aantal boten op de rivier, waar gasten op Nijlbaars kunnen vissen, tochten op de top van de watervallen kunnen maken en kunnen genieten van delta-riviercruises.

Kamers

Thatched Safari Suite

Elk van de 10 rieten safarisuites zijn goed van elkaar gescheiden en bieden veel privacy voor de gasten. De huisjes zijn opgetrokken op houten pilaren met individuele dekken waardoor het uitzicht stroomopwaarts en stroomafwaarts van de rivier mogelijk is.Deze ruime huisjes zijn uitgerust met zonne-verlichting en waterverwarming, muskietennetten, op maat gemaakte houten meubels en lokaal vervaardigde accessoires. De eigen badkamers zijn open en sommige hebben een bad met uitzicht. Er zijn 2 aparte bedden en tweepersoonskamers beschikbaar.

Faciliteiten