Amakhosi Safari Lodge

AmaKhosi Safari Lodge ligt aan de oevers van de rivier de Mkuze in KwaZulu-Natal. De hoofdlodge biedt een zwembad, een eetkamer, een gezellige lounge, satelliettelevisie, een bibliotheek en een curiosawinkel. De zes prachtige rivier suites, bieden uitzicht op de Mkuze en zijn voorzien van een loungegedeelte, een slaapkamer, badkamer, aparte douche en toilet, kluis, badjassen, goed gevulde mini-bar en een dienblad met thee en koffie, airconditioning en een hangmat met uitzicht op de rivier.De twee bruidssuites van Amakhosi vormen een serieuze verleiding voor jonggehuwden. Deze mooie suites hebben een bubbelbad en een hangmat met uitzicht over de rivier. Amakhosi biedt verder een privé huis voor maximaal vier gasten. Dit juweeltje van een huis heeft de naam “isiGodlo”, en ligt verborgen tussen het groen.Amakhosi betekent zoveel als “plaats van koningen”  en met de Amakhosi River SPA is er geen betere plek om uw lichaam, geest en ziel te ontspannen, te revitaliseren en te verjongen in deze unieke romantische Afrikaanse omgeving. De gerechten die worden geserveerd zijn een combinatie van een Afrikaanse fusion, met een Europese “twist”. De bunch en high tea kenmerken zich door de ontspannen sfeer, het meergangen diner daarentegen is wat formeler. Het AmaKhosi reservaat staat bekend om de vele wilde dieren, waaronder de ‘Big Five’. De groene omgeving van de Lodge biedt een thuishaven aan meer dan 400 vogelsoorten. Naast safaris in een open voertuig met gespecialiseerde gids, zijn er ook wandelsafari’s en kikkersafari’s (Seizoensgebonden). AmaKhosi Safari Lodge is een unieke safaribestemming waar iedere gast een vorstelijke verblijf staat te wachten.

Kamers

River Suites

Zes luxe riviersuites veroveren de natuur door plafondhoge ramen en privédekbedden aan de overkant van de rivier. Elke suite is geschikt voor twee volwassenen met een lounge met airconditioning, een slaapkamer, een badkamer met een bad voor twee personen, een aparte douche en een toilet.

Honeymoon Suite

In een nirvana in dit? Privé-koninkrijk? met hoge rieten plafonds en glazen wanden. Een open ontwerp met een ruim terras, een eigen bubbelbad en een hangmat met uitzicht op de rivier.

Private house

De “IsiGodlo” betekent een Chief residentie, is onze privé villa die uitkijkt op de meanderende rivier de Mkuze en is perfect gepositioneerd om elke Afrikaanse zonsondergang te vangen die de glooiende heuvels in deze ongerepte Zululand wildernis siert. Exclusief & privé.

Faciliteiten