African Bush Camps Kanga Camp

“Dichter bij de natuur is niet mogelijk”
Kanga Camp ligt afgelegen in een privé concessie in het hart van Mana Pools National Park. Het eco kamp omvat zes en-suite tenten met uitzicht op de waterpoel. Eén van de zes tenten is een familietent met een privé zit- en eetgedeelte.

Tijdens het droge seizoen hoeft u het kamp niet te verlaten, vanaf het terras kunt u het wild observeren dat hier voorbij wandelt op weg naar de waterpoel. Deze waterpoel is de enige waterbron in de wijde omgeving. Olifanten, buffels, veel antilopensoorten komen hier regelmatig hun dorst lessen. Ook roofdieren zoals leeuwen, wilde hond en luipaard worden hier vaak gespot.

In de gemeenschappelijke ruimte van Kanga Camp kunt u heerlijk relaxen in de schaduw van de mahoniebomen en op het heetst van de dag verkoeling zoeken bij het kleine zwembad met ligbedden.
Dit Eco kamp heeft slechts zes luxe tenten. De honeymoon suite heeft een bad buiten en een zogenaamde Bucket Shower. Uw tent staat op een platform hoog boven de grond en dicht bij de Jewel Box of Africa, de Afrikaanse sterrenhemel.

Uw verblijf is op basis van volledig inclusief. De safari’s zijn overdag en ’s nachts in een open 4 x 4 voertuig. De gebieden die niet bereikbaar zijn met een safari voertuig kunt u te voet verkennen tijdens een Bush Walk onder begeleiding van een gewapende een uiterst ervaren field guide. Niet alleen vogelliefhebbers zullen versteld staan van het uitbundige vogelleven in dit stuk Afrika.
Het kamp is geopend van april t/m begin december.
Kinderen +6 welkom

Kamers

Tented Suite

Op zonne-energie aangedreven Kanga Camp bestaat uit zes tenten allen opgetrokken op individuele houten platforms voor een verhoogd uitzicht over de Kanga Pan. Elke tent in Meru-stijl is eenvoudig maar elegant en heeft ramen van vloer tot plafond die veel daglicht en een lichte bries binnenlaten. Alle tenten zijn vol met ventilatoren, en-suite badkamer, spoeltoilet, buitendouche, warm stromend water en een afgelegen veranda

Tented Honeymoon Suite or Family Suite

Elke tent in Meru-stijl is eenvoudig maar elegant en heeft ramen van vloer tot plafond die veel daglicht en een lichte bries binnenlaten. Alle tenten zijn vol met ventilatoren, en-suite badkamer, spoeltoilet, buitendouche, warm stromend water en een afgelegen veranda.Kanga heeft 2 tenten die worden gebruikt als een familie (quad) of Honeymoon tent. Ze beschikken over een terras met uitzicht op de pan en een eigen zit- en eetgedeelte. Deze tenten zijn voorzien van een ligbad op het aangrenzende afgelegen terras, ideaal voor een romantisch sterrenbad.