Trademark Hotel

Trademark Hotel in Nairobi bevindt zich in de noordelijke wijk Gigiri. Het hotel ligt in het moderne Village Market life style complex met winkels, restaurants en gezellige uitgaansmogelijkheden. 
Gigiri is de ambassadewijk van de Keniaanse hoofdstad, de Village Market is “hip and happening” en dé ontmoetingsplek voor de inwoners van deze wijk. 

Het stijlvolle en moderne Trademark hotel, is onderdeel van de Design Hotels groep. Het hotel biedt 215 kamers, een populaire bar en een uitstekende restaurant. Elke geluiddichte kamer beschikt over een werkplek, airconditioning, gratis wifi, verduisteringsgordijnen en een grote flatscreen-tv met internationale tv-zenders. Hoewel de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel in verbinding staan met het omliggende winkelcentrum, staat privacy hoog in het vaandel.

U vindt er terrassen en binnenplaatsen waar de gasten kunnen genieten van de Afrikaanse zon. Op het dak is een mooi zwembad met ligbedden, allemaal met spectaculair uitzicht over de hoogbouw van het zakencentrum van Nairobi. Geniet van cocktails, koffie en internationale gerechten in de goed verlichte ruimtes die worden gekenmerkt door groenpartijen, natuurlijke materialen en kleurrijke meubels.

Het Trademark Hotel ligt ook op slechts 10 kilometer van het stadscentrum van Nairobi, 26 kilometer van de internationale luchthaven Jomo Kenyatta en 2 kilometer van de watervallen en de Mau Mau-grotten van Karura Forest.
TIP: breng een bezoek aan het nieuwe restaurant Hero, een ontmoeting tussen design & fantasy.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven