Victoria Falls Safari Suites

Victoria Falls Safari Lodge en Victoria Falls Safari Suites maken deel uit van een resort dat op circa 3 km van Victoria Falls ligt. Beide accommodaties zijn gebouwd op een heuvel en kijken uit op een drinkplaats, die regelmatig bezocht wordt door olifanten, buffels, koedoes en ander wild. Ze zijn in Afrikaanse stijl gebouwd met veel hout en een rieten dak. De Safari Lodge beschikt over een receptie, excursiebalie, souvenirwinkeltje, meerdere lounges, een bar en een restaurant met uitzicht op de drinkplaats. Ook vanuit uw ligstoel bij het zwembad kunt u de drinkplaats in de gaten houden. Gasten kunnen gratis gebruik maken van WiFi. Dagelijks rijdt er een gratis shuttlebusje tussen het resort en het centrum van Victoria Falls, de lokale markt en de watervallen.De Victoria Falls Safari Suites liggen op loopafstand van de Safari Lodge en zijn zeer geschikt voor families en vriendengroepen. De 6 suites hebben twee of drie slaapkamers, even zoveel badkamers en een aparte lounge met televisie en iPod docking station. Alle suites zijn ruim en luxe en hebben een balkon, airconditioning, plafondventilator, extra lange bedden met een klamboe, minibar, koffie- en theefaciliteiten, minibar, kluisje, telefoon, universele stopcontacten föhn en een en-suite badkamer met bad, douche en toilet. U kunt gebruik maken van het restaurant, de bar en het zwembad van de Safari Lodge.Op het resortterrein ligt The Boma Restaurant, waar elke avond een diner & drumshow in Afrikaanse stijl gehouden wordt. Bij ontvangst krijgt u een chitenge (traditionele sarong) omgewikkeld. Onder het genot van zang, dans en een interactieve drumshow kunt u genieten van bekende en minder bekende Afrikaanse specialiteiten. Durft u het aan om een gedroogde mopane worm te eten? Dan ontvangt u als beloning een certificaat. Reserveer ruim van tevoren een tafel, want het restaurant is erg populair. Ook voor vegetariërs is er een ruime keuze op het buffet.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

3-bedroomed Safari Suites

• Galerij slaapkamer boven met badkamer en suite (met een inloopregendouche), wastafel, vloer tot plafond schuifdeuren en balkon. Telefoon- en kamerkluis.• 2 slaapkamers met eigen badkamer beneden. Slaapkamer 1 heeft een bad en een inloopdouche. Slaapkamer 2 heeft een inloopregendouche. Kamerkluizen.• Lounge met een 46-inch lcd-tv met satelliettelevisie, WiFi, gratis teller met minibar koelkast, spoelbak, Nespresso-apparaat, drankenstation, magnetron, iPod-dock en telefoon. (NB: iPods niet meegeleverd).• Aparte aangrenzende tv-lounge met een 22-inch LCD-monitor voor aansluiting op Xbox, Nintendo, Wii, PS3 voor iPods. (NB: Xbox, Nintendo, Wii, PS3 niet meegeleverd).• Slaapbank in de tv-lounge, waar een extra persoon kan slapen (aanbevolen voor een kind jonger dan 12 jaar).• Patio, tafel, stoelen en parasol met voldoende zitplaatsen voor acht

2-bedroomed Safari Suites

• Galerij slaapkamer boven met badkamer en suite (met een inloopregendouche), wastafel, vloer tot plafond schuifdeuren en balkon. Telefoon- en kamerkluis.• 1 slaapkamer met eigen badkamer beneden (met een bad en regendouche) en een kluisje op de kamer.• Lounge met een 46-inch lcd-tv met satelliettelevisie, WiFi, gratis teller met minibar koelkast, spoelbak, Nespresso-apparaat, drankenstation, magnetron, iPod-dock en telefoon. (NB: iPod niet meegeleverd).• Aparte aangrenzende tv-lounge met 22-inch LCD-monitor voor aansluiting op Xbox, Nintendo, Wii, PS3 en docking station voor iPods. (NB: Xbox, Nintendo, Wii, PS3 niet meegeleverd).• Slaapbank in de tv-lounge, waar een extra persoon kan slapen (aanbevolen voor een kind jonger dan 12 jaar).• Patio, tafel, stoelen en parasol met voldoende zitplaatsen voor zes personen.

Faciliteiten