thumbnail

Dag 1

Internationale vlucht naar Victoria Falls, Zimbabwe. U wordt verwelkomd op de luchthaven en vervolgens naar Victoria Falls Safari Lodge gebracht. De wereldberoemde Victoria Falls Safari Lodge is 19 jaar op rij uitgeroepen tot de beste safari lodge van Zimbabwe en biedt toegang tot de majestueuze Victoria Watervallen (op slechts 4 km afstand), in combinatie met een ongeëvenaarde wildlife ervaring. De prachtige Victoria Falls Safari Lodge is gebouwd op een plateau met eindeloos vrij uitzicht op Zambezi National Park.

Dit is het enige hotel met direct uitzicht op de zonsondergang in Victoria Falls. De onlangs gerenoveerde kamers en balkons zijn gebouwd boven een centrale waterpoel die kuddes wilde dieren aantrekt. Zo kunt u vanaf uw balkon op uw gemak buffels, olifanten, giraffen, zebra’s, of nachtelijke roofdieren, zoals leeuwen en luipaarden bekijken.

Gasten verblijven in de premium Victoria Falls Safari Club kamers, een apart exclusief gedeelte met kamers naast het hoofdgebouw. De 16 kamers zijn ingericht met stijlvolle Afrikaanse prints en kleuren, glazen schuifdeuren met horren tegen muggen en een eigen balkon.

thumbnail

Dag 2

Na een heerlijk ontbijt vertrekt u met uw gids naar het Vic Falls National Park. Het park beschikt over vele uitkijkpunten met spectaculaire uitzicht over de beroemde Vic Falls. In de middag kunt u ontspannen bij de lodge. ’s Avonds dineert u in het wereldberoemde restaurant The Boma, waar u de echte Afrikaanse keuken proeft en geniet van een interactieve drumsessie.

thumbnail

Dag 3

Na een heerlijk ontbijt vertrekt u naar de heli-pad voor een onvergetelijke vlucht over de Vic Falls, de “Flight of Angels”! In de middag kunt u zich ontspannen bij dinercruise aan boord van de Zambezi Reflections onder een met sterren bezaaide Afrikaanse hemel.

thumbnail

Dag 4 – 6

We reizen naar Hwange National Park. Hier. Hier begint het wild kijken vanaf uw veranda en ziet u dwalende kuddes vanuit uw kamer. The Hide in Hwange National Park is een exclusieve safari kamp, gelegen in een eigen concessie precies op de grens met het Nationaal Park. U zult merken dat alles wordt versterkt bij The Hide – de zon blijft up langer, het gras strekt zich eindeloos voor u uit en de tijd verstrijkt in slow motion. Ondergrondse schuilplekken in de buurt van de waterpoelen bieden gasten de zeldzame gelegenheid het wild veilig van dichtbij te bewonderen. Er zijn ook begeleide game drives en wandelingen mogelijk.

De accommodatie bestaat uit luxe canvas tenten in Oost-Afrikaanse stijl waarbij geen detail is gespaard. De buitenbaden vallen goed in de smaak bij de gasten!

thumbnail

Dag 7 – 8

Per vliegtuig vertrekt u van Camp Hwange naar de Mana Pools. U wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van Mwinilunga Safaris. Mwinilunga Safaris exploiteert een mobiel tentenkamp op een schilderachtige locatie aan de oevers van de rivier de Zambezi. Voor uw veiligheid is er te allen tijde een professionele jager en een gids in het kamp. De tenten zijn ruim en comfortabel en het kamp biedt een heerlijk ontspannen sfeer. U kunt uw tijd zowel actief als ontspannen indelen.

Er zijn vele opties om uit te kiezen:

• Kanovaren: Begeleide dag- of halve dagtochten op verzoek

• Birdlife: Mana Pools is met 387 vogelsoorten een van Zuid-Afrika’s belangrijkste vogelbestemmingen

• Vissen: Mana Pools bevat een gezonde populatie van grote aantallen vissoorten

• Game drives: Game drives worden begeleid door ervaringen en goed geïnformeerde gidsen en vinden plaats over het wegennet door het leefgebied van het park grotendeels doorkruist.

thumbnail

Dag 9

U vliegt van Mana Pools naar Harare vanwaar uw internationale vlucht vertrekt, ongetwijfeld voorzien van heerlijke Afrikaanse herinneringen die een leven lang meegaan.