Simbavati Hilltop Lodge

Gelegen in het wereldberoemde en prachtige Timbavati Private Nature Reserve, dat deel uitmaakt van het Greater Kruger Park – Simbavati Hilltop Lodge staat garant voor een exclusieve, authentieke en onvergetelijke Afrikaanse Safari-ervaring.

Geniet van een prachtig uitzicht op de Afrikaanse Bush, de rivier de Nhlaralumi en de verre uitlopers van de Drakensberg bergketen vanaf het uitkijkpunt van de prachtige kleine koppie waarop de lodge zich bevindt.

Accommodatie is een pure Afrikaanse safari ervaring en bestaat uit individuele paviljoens stijl luxe tenten, ingericht om een uniek dorp gevoel te creëren. Elke suite bestaat uit twee individuele tenten — één voor de grote slaapkamer en een aparte badkamer, die verbonden is door een doorgang die aan één kant kan worden geopend — waardoor een binnen- of privé buitendouche mogelijk is. Privacy is gegarandeerd dankzij de zorgvuldige plaatsing van de tented-suites, die zorgen voor een rustig en intiem verblijf.

Sommige van de privésuites zijn gelegen om te profiteren van het adembenemende uitzicht en zijn daarom bereikbaar via een steile trap. Voor gehandicapten dient u ervoor te zorgen dat u uw behoeften tijdens het boeken vastlegt.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Luxurious Safari Tent

Luxe en individuele safaritenten in paviljoenstijl met kingsize bed of 2 aparte bedden, een eigen uitkijkterras, een ligbed en een aparte en-suite badkamer tent verbonden met de hoofdtent via een kleine doorgang, met een opening naar de buitenlucht voor een binnen- of privé buitendouche ervaring.Kinderen ouder dan 12 jaar zijn welkom. Kinderen jonger dan 16 jaar moeten een kamer delen met een volwassene ouder dan 18 jaar.