Jordan Wine Estate

Voor iedereen die een keer op een werkende wijnboerderij wil slapen, is Jordan Wine Estate een absolute aanrader. Jordan is bovendien een duurzame wijngaard, die wordt omgeven door bergen, bossen en tuinen. Ze staan vol met prachtige bloemen en vormen een paradijsje voor heel veel vogelsoorten en vlinders.

De accommodatie van Jordan Wine Estate biedt prachtig ingerichte suites met eigentijdse afwerking en meubilair in een rustige omgeving. Er is keuze uit de klassieke suite, deluxe suite, superior suite, een luxe suite met 2 slaapkamers en de tuin-suite. Elke suite is uniek ingericht en biedt uitzicht op de wijngaarden en de bergen van Stellenbosch. Tevens beschikt de Estate over gratis WiFi, een hd led tv met DSTV satellietzenders, airconditioning, een Nespresso-apparaat, koffie- en theefaciliteiten, een min bar koelkast, bronwater en een gratis fles Jordan-wijn.  omgeven door wijngaarden en bergen.

Jordan is een gecertificeerde, duurzame wijngaard en wijnmakerij.  Hier is men ervan overtuigd, dat wijnstokken het beste groeien als ze worden omringd door bossen en reservoirs vol met vogels. Van het totaal 1200 hectare grootte landgoed, is slechts 10% beplant met wijnranken. Meer dan driekwart van het land is ongecultiveerd. De twee meren op het terrein, bieden veel meer voordelen dan alleen water voor irrigatie. De vissen en insecten rondom het water voorzien de  vogels en vleermuizen van voeding. In 2021 zijn speciale zones gecreëerd voor de “bestuivers” zoals bijen. Deze biodiversiteit maakt Jordan extra bijzonder en het is dan ook een heerlijke plek om te verblijven.

Bekijk onze instagram post over ons verblijf bij Jordan in 2022.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Classic Suites

Uniek ingerichte suite met uitzicht op de wijngaarden en de bergen van Stellenbosch, gratis WiFi, een hd-led-tv met DSTV satellietzenders, airconditioning, een Nespresso-apparaat met een selectie van pods, thee- en koffiefaciliteiten, een minibar die op aanvraag kan worden voorgevuld, bronwater en een gratis fles Jordanië wijn het best genoten op het overdekte terras.Individueel ingerichte slaapkamer, kingsize, extra lang bed met superieur beddengoed van Egyptisch katoen, een haardroger, een vrijstaande kledingkast en een make-upunit met internationale stopcontacten en een digitaal kluisje voor de laptop.De grote open badkamer is voorzien van een luxe vrijstaand bad en inloopdouche, een dubbele wastafel, een apart toilet, een verwarmd handdoekenrek, zachte badjassen en handdoeken, en heerlijke, milieuvriendelijke bad- en lichaamsproducten.De kamers kunnen worden opgemaakt tot 2 aparte bedden of een kingsize bed.

Classic Suites with Fireplace

Uniek ingerichte suite met uitzicht op de wijngaarden en de bergen van Stellenbosch, gratis WiFi, een hd-led-tv met DSTV satellietzenders, airconditioning, een Nespresso-apparaat met een selectie van pods, thee- en koffiefaciliteiten, een minibar die op aanvraag kan worden voorgevuld, bronwater en een gratis fles Jordanië wijn het best genoten op het overdekte terras.Individueel ingerichte slaapkamer, kingsize, extra lang bed met superieur beddengoed van Egyptisch katoen, een haardroger, een vrijstaande kledingkast en een make-upunit met internationale stopcontacten en een digitaal kluisje voor de laptop.De klassieke suites met een open haard hebben een open haard in de badkamer.De grote open badkamer is voorzien van een luxe vrijstaand bad en inloopdouche, een dubbele wastafel, een apart toilet, een verwarmd handdoekenrek, zachte badjassen en handdoeken, en heerlijke, milieuvriendelijke bad- en lichaamsproducten.De kamers kunnen worden opgemaakt tot 2 aparte bedden of een kingsize bed.

Deluxe Suites

Elke Deluxe Suite is uniek ingericht, ruime suite met uitzicht op de wijngaarden en de bergen van Stellenbosch. De suite beschikt over een comfortabele lounge, gratis WiFi, een hd-led-tv met DSTV satellietzenders, airconditioning, een Nespresso-apparaat met een selectie van pods, thee- en koffiefaciliteiten, een minibar gevuld op verzoek, bronwater en een gratis fles Jordanië wijn, het best genoten op het overdekte terras.De badkamer is voorzien van een grote inloopdouche, een dubbele wastafel, een verwarmd handdoekenrek, zachte badjassen en handdoeken en heerlijke, milieuvriendelijke producten.Individueel ingerichte ruime slaapkamer, kingsize, extra lang bed met superieur beddengoed van Egyptisch katoen, een haardroger, een vrijstaande kledingkast en een make-upunit met internationale stopcontacten en een digitaal kluisje voor de laptop.De kamers kunnen worden opgemaakt tot 2 aparte bedden of een kingsize bed.

Superior Suites

Superior Suites / Honeymoon Suites zijn uniek ingericht, ruime, open suite met uitzicht op de wijngaarden en de bergen van Stellenbosch, met comfortabele lounge, houtgestookte open haard, gratis WiFi, hd-led tv met DSTV satellietzenders, airconditioning, Nespresso-apparaat met een selectie van pods, thee en koffie. faciliteiten, mini-bar koelkast die op verzoek vooraf gevuld kan worden, bronwater en een gratis fles Jordan-wijn die het best kan worden genoten op het overdekte terras.De grote open badkamer is voorzien van een luxe vrijstaand bad en inloopdouche, een dubbele wastafel, een apart toilet, een verwarmd handdoekenrek, zachte badjassen en handdoeken, en heerlijke, milieuvriendelijke bad- en lichaamsproducten.Grote, individueel ingerichte, zeer ruime slaapkamer, kingsize, extra lang bed met superieur beddengoed van Egyptisch katoen, haardroger, vrijstaande kledingkast en make-upunit met internationale stopcontacten en een digitale kluis voor een laptop.

Two Bedroom Luxury Suites

Luxe suites met twee slaapkamers zijn perfect voor familie of twee koppelsDeze uniek ingerichte, ruime suite kijkt uit op de wijngaarden en de bergen van Stellenbosch en heeft een aparte comfortabele lounge met een houtgestookte open haard, gratis WiFi, een hd-led-tv met DSTV satellietzenders, airconditioning, een Nespresso-apparaat met een selectie van pods, thee- en koffiefaciliteiten, mini- koelkastje die op verzoek vooraf kan worden gevuld, bronwater en een gratis fles Jordan-wijn kunt u het best op het grote overdekte terras nuttigen.Slaapkamer 1Grote, individueel ingerichte ruime slaapkamer, kingsize, extra lang bed met superieur beddengoed van Egyptisch katoen, airconditioning, haardroger, vrijstaande kledingkast en een make-upunit met internationale stopcontacten en een digitaal kluisje voor de laptop. De grote badkamer is voorzien van een luxe vrijstaand bad en inloopdouche, een dubbele wastafel, een verwarmd handdoekenrek, zachte badjassen en handdoeken, en heerlijke, milieuvriendelijke bad- en lichaamsproducten.Het kingsize bed kan worden opgemaakt tot 2 aparte bedden. Geef aan of u een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden nodig heeft.Slaapkamer 2Tweede slaapkamer met queensize bed, superieur beddengoed van Egyptisch katoen, airconditioning, haardroger, vrijstaande kledingkast en een make-upunit met internationale stopcontacten en een digitale kluis voor de laptop. De aparte eigen badkamer is uitgerust met een douche, een verwarmd handdoekenrek, een dubbele wastafel, zachte badjassen en handdoeken, en luxe biologisch afbreekbare bad- en lichaamsproducten.

Deluxe Garden Suite

De Deluxe Garden Suite is uniek ingericht, ruime suite met een eigen tuin. Het heeft een comfortabele open slaapkamer en lounge met gratis WiFi, een hd-led-tv met DSTV satellietzenders, airconditioning, een Nespresso-apparaat met een selectie van pods, thee- en koffiefaciliteiten, een minibar koelkast die op aanvraag kan worden voorgevuld, bronwater en een gratis fles Jordan-wijn, de beste genoten op het overdekte terras.De eigen badkamer is uitgerust met een grote inloopdouche, een dubbele wastafel, een verwarmd handdoekenrek, zachte badjassen en handdoeken en heerlijke, milieuvriendelijke producten.Het heeft een kingsize, extra lang bed met superieur beddengoed van Egyptisch katoen, een haardroger, een vrijstaande kledingkast en een make-upunit met internationale stopcontacten en een digitaal kluisje voor een laptop.De kamers kunnen worden opgemaakt tot 2 aparte bedden of een kingsize bed.