Mount Gahinga Lodge

Mount Gahinga Lodge ligt aan de voet van de Virunga vulkanen en is een prachtige luxe adventure lodge verborgen in de zuidelijke hoek van Oeganda. De rustieke charme is geïnspireerd op traditionele ontwerp- en bouwtechnieken.Gahinga Lodge is de perfecte uitvalsbasis om gorilla te volgen, de zeldzame gouden aap te volgen, een vulkaan te beklimmen, door lokale dorpen te wandelen en vooral om de cultuur van de Batwa, de oudste inwoners van het Centraal-Afrikaanse regenwoud, te delen.De lodge met zijn prachtige woonkamer, serre en terras heeft een fantastisch uitzicht op de vulkanen en de vallei van Kisoro.De luxe banda’s weerspiegelen de magie van de esthetische tradities van het Bufimbira volk, met hun uitgesproken kleuren. Elke Banda heeft een eigen luxe badkamer met douche, open haard en een eigen veranda. In 2018 is een nieuwe Deluxe Banda gelanceerd en in juni 2019 is er nog een nieuwe Deluxe Banda gelanceerd.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Guest Bandas

9 banda’s, waarvan 2 deluxe. Alle kamers hebben een open haard in de kamer. Er zijn geen gidsen en gidsen beschikbaar in de lodge.Alle kamers zijn voorzien van en-suite badkamers met doorspoeltoilet, dubbele wastafel en douche met warm & koud stromend water.Zonnig terras met uitzicht op de Virunga vulkanen met een schilderachtig panoramisch uitzicht.Persoonlijke butlerservice voor alle gasten.Rustige massageruimte beschikbaar voor elke gast. 1 30 minuten gratis massage per gast per verblijf. Extra massages zijn beschikbaar tegen een toeslag.Volpension inclusief alle frisdranken en huisalcoholische dranken (exclusief premium dranken).Gratis wasservice.Stroomsockets/oplaadfaciliteiten beschikbaar in de hoofdlodge, haardrogers beschikbaar in de kamers. Geen airconditioners.Wi-Fi en internet zijn alleen beschikbaar in de hoofdlodge (de verbinding kan traag zijn).

Deluxe Banda

• 2 nieuwe deluxe bandas geopend augustus 2018 en juni 2019, met een eigen aparte zitkamer en meer verfijnde interieurs• Perfect voor huwelijksreizen of een gezin

Faciliteiten