Cape Heritage Hotel

Heden en verleden ontmoeten elkaar in het Cape Heritage Hotel, een luxe boetiekhotel in het historische hart van Kaapstad.

Dit sfeervolle hotel ligt aan het  gezellige Heritage Square, met enkele uitstekende restaurants, die via de binnentuin bereikbaar zijn. Het uitgaansgebied van Loop Street en Kloof Street, met gezellige winkels en restaurants, liggen op steenworpafstand. Het oude centrum van Kaapstad kunt u het beste vanuit het hotel te voet verkennen.

Uw auto kunt u tegen betaling parkeren op het terrein aan de overkant van de weg. De geschiedenis van het hotel gaat terug naar de 18e eeuw en in de binnentuin staat zelfs de oudste bloeiende druivenwingerd van Zuid-Afrika. Het hotel heeft 17 kamers en suites, die allemaal anders zijn ingericht met een mix van klassieke en moderne details. Alle kamers zijn echter voorzien van airconditioning, satelliet-tv, minibar, gratis WiFi, extra lange bedden, internationale stopcontacten en een badkamer mnet bad en/of douche en toilet.

De laatste toevoeging van het hotel zijn drie zespersoons appartementen met volledige keuken, huiskamer en twee slaapkamers met eigen badkamer. Vanaf het dakterras kunt u genieten van het uitzicht op de stad en de Tafelberg.

Hier leest u meer over dit historische stukje Kaapstad.