Motswari Private Game Reserve

Een Afrikaanse droom lonkt – een droom die wordt gekenmerkt door buitengewone landschappen, een authentieke sfeer en warme gastvrijheid. Gasten arriveren als bezoekers en vertrekken als vrienden. Dit is Motswari Private Game Reserve, een door een familie gerunde luxe safari lodge. Hier bieden majestueuze dieren, waaronder de Big Five, ongelooflijke kijkmogelijkheden in hun natuurlijke habitat. Motswari betekent “behouden en beschermen” in het Tswana en dat is wat het reservaat beoogt.

Motswari Private Game Reserve, gelegen binnen het Timbavati en Umbabat Private Nature Reserve, strekt zich uit over 150 vierkante kilometer. Het bestaat al meer dan vier decennia en het vriendelijke personeel is bepalend voor het succes. Er wordt grote nadruk gelegd op persoonlijke aandacht, zodat elke gast zich onmiddellijk thuis voelt in deze prachtige omgeving. Kunstwerken van eigenaresse Marion Geiger-Orengo brengen de lodge tot leven en dragen bij aan de visuele aantrekkingskracht.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Standard Luxury Room

Motswari Game Lodge biedt plaats aan 30 gasten in 15 luxe bungalows met eigen badkamer, inclusief twee sets van onderling verbonden kamers.

Giraffe’s Nest

Giraffe’s Nest Hide is een exclusieve en private overnachting bush ervaring met uitzicht op de Xanatsi dam. De huid slaapt2 gasten en ligt dicht bij de hoofdlodge maar ver genoeg weg dat je een echte authentieke overnachting krijgtBush-ervaring.