Montusi Mountain Lodge

De 16 romantische suites (10 garden suites, 2 mountain suites en 4 family suites) sommigen met rieten dak, het uiterst vriendelijke personeel, de kleinschaligheid en de ligging zijn voor ons de reden om deze prachtige Lodge in ons portfolio op te nemen.Montusi ligt 360 km vanaf Johannesburg en 280 km van Durban verwijderd en dus een prima plek voor een stopover in de Drakensbergen.De suites, met 1 of 2 slaapkamers, zijn uiterst ruim en hebben elk een fantastisch uitzicht op Amfitheater. De slaapkamers van 16m2 hebben King Size bedden (dubbel op enkel), de badkamer heeft douche en/of bad en in het zitgedeelte van 16m2 vind je een openhaard, koelkast, thee- en koffiefaciliteiten en televisie. Parkeren is op eigen terrein naast de suites.Een prachtig rotszwembad, paardrijdmogelijkheden, wandelroutes, vismogelijkheden, tennis en ontspannende massages, zijn een aantal faciliteiten welke bij Montusi Mountain Lodge horen. In de nabije omgeving vindt u golfbanen. U kunt genieten van uw ontbijt en diner, in het ruime restaurant behorend bij hoofdgebouw.Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, wij. Ouders dienen erop toe te zien dat de rust die uitgaat van deze prachtige lodge, wordt gewaarborgd.

Kamers

Garden Suites Double

Vrijstaande eenheid.Slaapkamer met kingsize bedBadkamer met bad en doucheLounge met terras.

Garden Suites Twin

Vrijstaande eenheidSlaapkamer met 2 aparte beddenBadkamer met bad en doucheLounge met terras.

Mountain Suites

Nieuw gebouwde, grotere vrijstaande eenheidSlaapkamer met kingsize bedBadkamer met bad en doucheLounge met terras.

Family Suite – 2 bedrm, 1 bath, 1 shower

Vrijstaande eenheid2 slaapkamers en 2 badkamers: één met kingsize tweepersoonsbed en bad; één met twee eenpersoonsbedden en douche.Lounge met terras.

Family Suite – 2 bedrm, 2 showers

Vrijstaande eenheid2 slaapkamers en 2 badkamers: één met kingsize tweepersoonsbed en douche; één met twee eenpersoonsbedden en douche.Lounge met terras.

Faciliteiten