Madisa Camp

Madisa Camp is gelegen aan de D2612, de populaire route naar Twyfelfontein. Het camp ligt verscholen tussen indrukwekkende rotsformaties die versierd zijn met San tekeningen en ligt aan de trekroute van de wilde woestijnolifanten. Het camp heeft 9 ruime en verlichte kampeerplaatsen die uitzicht bieden op de Gauntegab rivierbeddingen en rotsformaties. De kampeerplaatsen hebben eigen sanitaire voorzieningen die op een verhoging in de boomtoppen zijn aangelegd. De braai doet ook dienst als verwarmer van het douchewater. Grote mopanebomen werpen hun schaduw op de kampeerplaatsen, die middels een muurtje gescheiden zijn van elkaar. Madisa Camp beschikt ook over een aantal tweepersoonstenten met beddengoed en een badkamer. Bij de tenten is ook een braai (barbecue), maar u dient uw eigen spullen mee te nemen; er is geen restaurant of kampwinkel aanwezig. Voor grotere groepen zijn 5 aparte kampeerplaatsen aangelegd. Aan het einde van een drukke en warme dag komen gasten samen bij het zwembad en de bar voor wat aangename verkoeling. Bij een gezamenlijk kampvuur worden ervaringen onderling uitgewisseld en nieuwe vriendschappen gesmeed.

Kamers

Private Campsite

Deze sites zijn ruim en liggen aan de rivierbedding. Elke site heeft een eigen wondingsfaciliteit, en een braai gebied dat verdubbelt als een ezel geiser voor warm water.

Overland Site

Deze sites zijn groot en hebben elk een cirkel braai gebied met zitplaatsen, een wastafel en watervoorziening. De sanitaire voorzieningen worden gedeeld.

Safari Tent

Elke tent heeft zijn eigen unieke open lucht rock en- suite badkamer met prachtig uitzicht. Ze slapen elk twee personen en zijn zelf ingericht. Alle linnengoed en beddengoed worden verstrekt.

Safari Family Tent

Elke tent heeft zijn eigen unieke open lucht rock en- suite badkamer met prachtig uitzicht. Ze slapen elk twee personen en zijn zelf ingericht. Alle linnengoed en beddengoed worden verstrekt.

Dome Tent

Dome tent is 3mx3m en is opgezet op de overland site met een matras en linnen erin. Het waakblok over land wordt gebruikt.

Faciliteiten