Gunn’s Camp

Gunn’s Camp ligt net als het zustercamp Moremi Crossing op het eilandje Ntswi in de Okavango Delta, slechts door een kanaal gescheiden van Chief’s Island in het Moremi Game Reserve. Gunn’s Camp is ook een typisch ‘watercamp’, waar de safari-activiteiten zich concentreren rond tochten per mokoro (kano), motorboot en te voet. De wandelsafari’s worden op Chief’s Island gemaakt, het eiland dat bekend staat om zijn rijke dierenleven.

Tijdens de mokorotocht glijdt u langzaam door het water, waardoor u in alle stilte kunt genieten van vogels, insecten en de dieren die zich in het moeras bevinden. Aan het einde van de middag kunt u aan boord stappen van een motorboot, waarmee u wat dieper in de delta kunt komen en verrast wordt door een schilderachtige zonsondergang over de delta. Tussen de ochtend- en middagactiviteiten in brengt u uw tijd door in het camp, waar u op warme dagen verkoeling kunt zoeken in het zwembad. In het hoofdgebouw vindt u een lounge, bar en de eetkamer waar de maaltijden gezamenlijk worden gebruikt. Voor en na het eten komen de gasten samen bij het kampvuur in de boma om kennis te maken en ervaringen uit te wisselen.

Voor honeymooners wordt als verrassing ook een privédiner of –ontbijt op een aparte locatie verzorgd.Gunn’s Camp is een klein camp met slechts 6 ruime tenten. Gunn’s Camp is zeer geschikt voor honeymooners en gasten die gesteld zijn op privacy en een intieme, persoonlijke sfeer. De tenten zijn in klassieke safaristijl ingericht en gebouwd op een verhoogd platform. Vanaf uw grote veranda heeft u een mooi uitzicht over de Boro rivier en Chief’s Island aan de overkant. De tenten zijn voorzien van een en-suite badkamer met ligbad en een buitendouche. ’s Avonds zorgen de paraffine lampen voor een bijna magische sfeer.

Gunn’s Camp draait net als haar zustercamp volledig op zonne-energie. Ook afval wordt gescheiden, waardoor de impact op het milieu tot een minimum wordt beperkt.Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, snacks, koffie en thee, frisdrank, geselecteerde alcoholische dranken, wasservice (alleen bovenkleding), mokorotochten, boottochten, vissen, wandelsafari’s op Chief’s Island (onder voorbehoud) en parkentree. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom.Gunn’s Camp ligt op circa 20 minuten vliegen van Maun. Ook een boottransfer van circa 4 uur wordt vanuit Maun aangeboden.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Faciliteiten