Cathkin Cottage B&B

Cathkin Cottage Bed and Breakfast is centraal gelegen in het hart van de Champagne valley, Drakensberg, Zuid-Afrika. Het vormt een prima uitvalsbasis voor wandelingen, activiteiten en restaurants in de buurt.

Cathkin Cottage Bed and Breakfast biedt persoonlijke en warme gastvrijheid met comfortabele accommodatie in de vorm van vijf goed ingerichte kamers, allemaal met eigen badkamer. Elke kamer beschikt over de mogelijkheid om koffie en thee te zetten, een koelkastje en wordt dagelijks volledig schoongemaakt. De extra luxe van donzen dekbedden en katoenen percale/satijn beddengoed en zachte handdoeken maken uw verblijf nog comfortabeler. De kamers zijn uitgerust met ventilatoren en kachels, voor families bieden we kamers met tussendeur.

U wordt elke ochtend omarmd door het prachtige uitzicht, het vriendelijke personeel serveert een heerlijk ontbijt op de patio (in de zomer). U zult genieten van de magische stilte in deze mooie omgeving.
Of u nu kiest om te liggen aan het zwembad en te lezen of erop uit te gaan om de omgeving te verkennen,  overal vindt u de serene rust en de prachtige natuur.  Een verblijf in deze omgeving zo dichtbij de vallei van Champagne Castle,  is een weldaad voor hart en ziel en zal een onvergetelijke herinnering bij u achter laten.

Helaas is Cathkin Cottage Bed and Breakfast niet geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar. De kamers zijn rookvrij,  rokers kunnen genieten van hun sigaret of sigaar in de aangewezen rookruimtes buiten.
Het personeel van Cathkin Cottage zal proberen waar mogelijk tegemoet te komen aan speciale behoeften en verzoeken.

Kamers

Twin Room

2 eenpersoonsbedden met en-suite badkamer met douche. Thee- en koffiefaciliteiten en een koelkast in de kamer. De extra luxe van donzen dekbedden, katoen percal, satijnen beddengoed en zachte handdoeken maken uw verblijf nog comfortabeler.

Double Room

Tweepersoonsbed met volledige en-suite badkamer. De mogelijkheid om koffie en thee te zetten en een koelkast in de kamer. De extra luxe van donzen dekbedden, katoen percal, satijnen beddengoed en zachte handdoeken maken uw verblijf nog comfortabeler.

King Room

Kingsize bed met volledige en-suite badkamer. De mogelijkheid om koffie en thee te zetten en een koelkast in de kamer. De extra luxe van donzen dekbedden, katoen percal, satijnen beddengoed en zachte handdoeken maken uw verblijf nog comfortabeler.