Kyambura Gorge Lodge

Deze eclectische eigentijdse safari lodge, volledig opgewaardeerd in 2018 met volledig vernieuwde openbare ruimtes en tuinen, is omgebouwd van een oude koffiewinkel om een adembenemend mooie ruimte te creëren. De lodge is gelegen aan de rand van Queen Elizabeth National Park met een prachtig uitzicht op de glooiende savanne, de verre bergen van de maan en de gezonken Kyambura-kloof.De stijlvolle banda’s hebben ook een eigentijds thema met het accent op lokale artefacten die in een nieuwe context zijn herdacht.

Elke banda biedt een uniek uitzicht over de savanne of de kloof. In juni 2019 zijn er 4 Deluxe Banda’s gelanceerd. Het zwembad is opnieuw ontworpen en opgewaardeerd. Er is een nieuwe spa geopend.

De lodge is de ideale locatie voor het volgen van de verloren chimpansees in het gezonken bos van de Kyambura-kloof in de buurt en het zien van het geweldige spel in een van Afrika’s mooiste en meest gevarieerde parken, gecentreerd rond de waterweg van het Kazinga-kanaal waar dieren komen baden. Het park heeft zeshonderd verbazingwekkende vogelsoorten, de hoogste in een Afrikaans park.We lanceerden het Kyambura Gorge Eco-toerisme project in februari 2019, een reeks activiteiten op het gebied van gemeenschap en instandhouding die sinds 2009 zijn ontwikkeld om het ecosysteem van Kyambura Gorge te beschermen.

Kamers

Guest Bandas

– 8 unieke luxe banda’s, waarvan 4 luxe. 6 dubbels (waarvan 1 ideaal voor huwelijksreis koppels of gezinnen), 2tweelingen met ijzeren daken of rieten daken, allemaal met een eigen balkon met een spectaculair uitzicht ophet park. 1 gids / tour leader room beschikbaar bij de lodge.- Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met spoeltoilet, dubbele wastafel en douche met warm en koud stromend water.- Uitnodigend zoutwaterzwembad met weids uitzicht.- Persoonlijke butlerservice voor alle gasten.- Rustige massageruimte beschikbaar voor elke gast. Een gratis massage van 30 minuten per gast per verblijf. Extra massages zijn beschikbaar tegen een toeslag.- Volpension inclusief alle frisdranken en alcoholische dranken in huis (exclusief premiumdranken).- Gratis wasservice.- Stroomstopcontacten/oplaadfaciliteiten en haardrogers beschikbaar in de kamers. Geen luchtconditioners.- Wi-Fi en internet alleen beschikbaar in de hoofdlodge (verbinding kan traag zijn).

Faciliteiten