Buffelsdrift Game Lodge

Slechts op een steenworp afstand van Route 62, het Swartberg Mountain Natuurreservaat, de Cango Caves en de vallei van de Gamaskloof Valley (“Die Hell”) en even buiten het centrum van het gezellige plaatsje Oudtshoorn, ligt het luxueuze tenten kamp van Buffelsdrift Game Lodge.
Buffelsdrift Game Lodge beschikt voer 29 volledig ingerichte canvas tenten allen voorzien van een eigen badkamer met ligbad en buitendouche. De tenten zijn voorzien van verwarming en airconditioning. Vanaf uw eigen veranda kijkt u uit op het meer met de nijlpaarden familie, of de prachtige bergen in de omgeving. Het hoofdgebouw met receptie, trouwkapel en restaurant ligt op loopafstand van uw accommodatie.

Naast de dagelijkse safariritten door het reservaat met o.a. buffels, olifanten, giraffen, neushoorns en wel 200 soorten vogels, is er de mogelijkheid van een safari te voet of te paard. Olifantenliefhebbers kunnen hier hun hart op halen. De ervaren rangers van Buffelsdrift kunnen u honderduit vertellen over deze gigantische landzoogdieren tijden een Elephant Educational. Vooral de kinderen zullen de olifanten fantastisch vinden, ze kunnen ze voeren, of wassen en schrobben vanaf een special gebouwd platform. Sinds 2015 is het niet meer mogelijk om op de olifanten te rijden.

In samenwerking met de N / a’an ku sê – Conservation zijn er sinds januari 2017 drie jonge leeuwen  verplaatst van een Game farm in de Western Cape naar Buffelsdrift Game Lodge met de hulp van Cape Nature. Het besluit om de drie leeuwen te verplaatsen was gebaseerd op het feit dat het gebied op de Game Farm erg klein was en dat het gebied bij Buffelsdrift groter was en beter bij hen zou passen. Deze welpen werden in gevangenschap geboren en kunnen daarom nooit in het wild worden vrijgelaten. Een deel van de fondsen die hierdoor worden opgebouwd, wordt gebruikt voor het behoud en om twee lokale scholen in onze gemeenschap te ondersteunen.
Naast deze nieuwe activiteit is het ook mogelijk om aan een stokstaartjestour deel te nemen.

Als u op zoek bent naar een safariervaring in de West Kaap provincie, met z’n tweeën of met het hele gezin, dan is een verblijf in Buffelsdrift vast iets voor u!

Kamers

Luxury Waterfront

Onze Waterfront Tents zijn perfect voor degenen die genieten van de nabijheid van de waterrand. Het zonneterras op elke tent aan het water overlapt de rand van het water en is de ideale plek om te ontspannen tijdens uw verblijf bij ons. Elke tent is voorzien van airconditioning, een eigen badkamer met toiletartikelen en een adembenemend uitzicht.

Luxury Tents

De luxe tenten liggen op slechts een paar meter van de waterput en bieden een verhoogd uitzicht op de omgeving. Ze hebben ook een prachtig uitzicht over de hele lodge gebied en is omgeven door echte Karoo fynbos. Elke tent is voorzien van airconditioning, een eigen badkamer met toiletartikelen en een adembenemend uitzicht.

Luxury Family

De familiekamers hebben een ruime hoofdkamer en een kinderkamer met een gedeelde badkamer die de kamers scheidt. Deze accommodaties zijn geschikt voor een gezin van maximaal 5 personen. Elke tent is voorzien van airconditioning, een eigen badkamer met toiletartikelen en een adembenemend uitzicht.