Abbey Manor Luxury Guest House

Dit exclusieve landhuis heeft een prachtig uitzicht over Kaapstad en ligt in de uitlopers van de Tafelberg. Het biedt gasten het hoogste level van comfort.
Abbey Manor is ruim 100 jaar geleden gebouwd en combineert vandaag de dag het beste van oud en nieuw. Geniet van een duik in het grote verwarmde zwembad of bewonder het panorama vanuit het spa-bad op het bovenste balkon.

Alle ruime kamers hebben grote ramen, waardoor u in uw kamer optimaal kunt genieten van de omgeving. Vrijstaande baden en antiek meubilair benadrukken de historische sfeer. Abbey Manor heeft ook een eetkamer en een lounge.

Bekijk uw e-mails met behulp van de gratis WiFi of lees een krant in de grote en goedverzorgde tuin met groot zwembad.

Kamers

Grande Rooms

Onze twee Grand Kamers zijn ruim en elegant. Elke kamer is individueel ontworpen en ingericht met alle moderne details die u mag verwachten van een hoogwaardig 5-sterrenpension. Beide kamers bieden een prachtig uitzicht op de stad en de omliggende bergen.Verwen uzelf in de prachtige inrichting van onze kamers met luxe katoenen beddengoed in een tweepersoonsbed of 2 aparte bedden.

Luxury Rooms

Elk van onze luxe kamers is uniek en anders dan de volgende. De interieurs zijn een mix van originele elementen en eigentijdse accenten die rustige en romantische ruimtes creëren. Alle kamers bieden een inspirerend uitzicht op de omliggende bergen of de stad.Verwen uzelf in de prachtige inrichting van onze kamers met luxe katoenen beddengoed in een tweepersoonsbed of 2 aparte bedden

Faciliteiten