Zuurberg Mountain Village

Zuurberg Mountain Village is een historisch hotel uit 1861 dat grenst aan het Addo Elephant National Park. Het heeft 360° uitzicht op de bergen. Na de verwoestende brand in 2008 is Zuurberg gereconstrueerd en het hoofdgebouw werd volledig gerenoveerd tot een goede 4 sterren niveau. De gasten worden ondergebracht in onze nieuw gebouwde East Cape Edwardian stijl Cottages. Ze beschikken allemaal over een hoge plafonds, 2 eigen veranda's, airconditioning, zwarte houten meubels en vloeren, een complete badkamer met binnen- en buitendouche, en nog veel meer. Hotel faciliteiten: een zwembad, tennisbanen, speeltuin, wandelpaden, restaurant en bar. Geboden activiteiten: ruiterpaden, wandelpaden, game drives in het Addo Elephant Park.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Manor Family Rooms

Naast het hoofdgebouw. Originele hotelkamers ingericht met echt antiek, waardoor het de sfeer van weleer weet vast te leggen. Kamers hebben elk een eigen badkamer en openslaande deuren naar een eigen patio met een prachtig uitzicht op de tuin.

Village Twin Room

Twin beds, Edwardiaanse stijl tuin, en-suite badkamer met vloerverwarming. Ligbad, douche en buitendouche. Elke cottage heeft airconditioning en beschikt over twee privé veranda in een tuin. (Kingsize bedden beschikbaar op aanvraag)