Hotel de La Plage Ifaty Tulear

Hotel de La Plage Ifaty Tulear ligt in Ambolimailaka Ifaty, 38 km ten noorden van Tulear, een paradijsje midden in de natuur met een ongewone en unieke flora. Dit hotel ligt aan de zuidwestkust van Madagascar, direct aan de lagune van Ifaty. Het hotel kijkt uit op turquoise water van het kanaal van Mozambique en wordt omgringd door indrukwekkende baobab bomen en ruige, stekelige vegetatie.

Deze accommodatie aan het strand beschikt over bungalows met ventilatoren elk met eigen badkamer met warm stromende water. De traditioneel gebouwde bungalows vormen een eenheid met het omliggende landschap en worden slechts door een strook wit zandstrand gescheiden van de oceaan.

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een breed aanbod van activiteiten. Zo kunt u diepzee vissen, snorkelen, duiken, kajakken, zeilen, kitesurfen, windsurfen en paardrijden. Hotel de La Plage is zeer geliefd bij iedereen die gefascineerd is door het ongerepte onderwater leven van Madagascar.

Van juni tot september trekken hier groepen imposante bultrugwalvissen voorbij op weg naar de warme wateren van de Indische oceaan om te kalveren. Dit gebeurt hier allemaal in de lagune van Ifaty. De eerste maanden van hun leven komen ze in deze kraamkamer, wel 50 kilo per dag aan. Ze dartelen in de baai, genieten van het warmere water en worden sterker, voordat ze terugkeren naar de ijzige wateren van de Zuidpool.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Video's

Hotel de La Plage Ifaty