Sundays River Valley

De idyllische Sundays River Valley loopt langs de overvloedige Sundays River, net buiten de stad Port Elizabeth, welke tegenwoordig Nelson Mandela Bay genoemd wordt. Dit is een buitengewoon gebied met verschillende interessante plaatsen, natuurgebieden en attracties. Het beroemde Addo Elephant Park, ligt op een steenworp afstand. Vanuit Sundays River rijdt u via de Colchester gate, zo het park in. Addo Elephant Park biedt een wonderland van prachtige landschappen en een overvloed aan wilde dieren, waaronder alle dieren van de ‘Big Five’.

Bezoekers kunnen genieten van een scala aan activiteiten langs de rivier, zoals vissen, kanoën en boottochten. Alexandria Dune Fields heeft de hoogste duinen langs de kust van heel het Afrikaanse continent. Steek met de boot de rivier over en ga sand-boarden vanaf de 140 meter hoge duinen . Het gebied produceert heerlijke, zoete citrusvruchten en in oktober is de vallei gevuld met sinaasappelbloesems. In juni brengt de Wildfees Sundays River Valley tot leven met een feest met concerten, wildlife expos en kraampjes. Breng zeker een bezoek aan de populaire Nanaga Farm Stall, op de kruizing N2 en R72, voor zijn beroemde delicatessen, zoals billtong, droë wors en roosterkoek!

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Video's

Addo Elephant park

Aanbevolen tours

Aanbevolen accommodatie

Addo Bush Palace

Addo Bush Palace Private Reserve biedt accommodatie in een spectaculair en rustgevend privé reservaat op de grens van het bekende Addo Olifant Nationaal Park. Addo…

Lees meer