Rhino River Lodge

27 km ten noorden van het Hluhluwe Game Reserve ligt Rhino River Lodge, een privé wildreservaat in KZN. Onze intieme en exclusieve lodge ligt in het hart van Zululand tegen de achtergrond van het mooie Lebombo-gebergte. Kom en doe mee voor een unieke bush ervaring op ons privé wildreservaat in de buurt van Hluhluwe. Voel het gewicht van je schouders op het moment dat je aankomt; adem de frisse, aromatische bushveld lucht in en voel de buitenwereld verdwijnen. Genees je ziel met sterrenverlichte nachten rond het kampvuur en loop waar alleen dieren zijn betreden.

Kamers

Log Cabin

Familie Chalet. Lounge, Keuken en 2 Slaapkamers, een complete badkamer, veranda en braai gebied. Elke hut heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed en een mezanine verdieping met twee eenpersoonsbedden en een 2-persoonsbed poef.

Double Ensuite Room

Luxe tweepersoonskamer met eigen badkamer, een eigen ingang en een veranda, koffie- en theefaciliteiten en een minibar.

Homestead

Luxe woonhuis met dompelbad en buitendouche. De beschikbaarheid is beperkt en deze kamer is niet altijd open om te reserveren.

Cottage

Cottage met 2 slaapkamers, beide slaapkamers hebben een eigen badkamer.Overdekte lounge en eetkamer, die leidt naar de lounge is een eigen dompelbad verzonken op het terras met uitzicht op de buitenzijde.

Faciliteiten