Waterberg Guest Farm

De boerderij stamt uit 1930 en is al weer geruime tijd geleden veranderd in een gastenverblijf met 4 tweepersoonskamers met eigen badkamer. De ruime eetzaal en de comfortabele lounge zijn ook gelegen in het hoofdgebouw, de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag in de buitenlucht. Gasten kunnen ook genieten van de sfeer van de ongerepte Afrikaanse bush in de twee afgelegen, luxe ‘bush bungalows’, gelegen op 160 meter van het hoofdgebouw. De unieke bungalows zijn gebouwd volgens de traditionele Herero methode met behulp van natuurlijke materialen uit de omliggende bergen. Hoewel de bungalows zelf zijn gebouwd met uitsluitend natuurlijke materialen, is het interieur voorzien van hedendaags Afrikaanse design en bieden ze alle moderne voorzieningen om uw comfort te garanderen. In de traditionele Afrikaanse “lapa” naast het zwembad kunt u eten en hier vindt u ook een goed gevulde bar. Hier kunnen de gasten vanaf de veranda kijken naar de verlichte drinkplaats waar antilopen, wrattenzwijnen en af ​​en toe een luipaard komen drinken. Na een lange dag in de bush gaat er niets boven ontspannen met een ijskoud drankje bij het zwembad en het kijken naar de ondergaande zon die het Waterberg Plateau bloedrood verlicht.

Kamers

Double/Twin Room Family Unit

Familie eenheid voor maximaal 4 personen. Voor het kind staat een stretcher in de kamer.

Bush Bungalow

De bungalows zijn gebouwd met uitsluitend natuurlijke materialen, de interieurs zijn in hedendaagse Afrikaanse design en bieden alle moderne voorzieningen om uw comfort te garanderen.

Double/Twin Room

Alle kamers zijn voorzien van toilet, douche en wastafel (een van de kamers heeft ook een extra bad). Alle kamers hebben een eigen ingang die leidt naar een veranda .

Maxi Bungalow

De bungalows zelf zijn gebouwd met uitsluitend natuurlijke materialen, maar het interieur is ingericht in een eigentijds Afrikaans design en bieden alle moderne voorzieningen om uw comfort te garanderen.

Faciliteiten