Ngepi Camp

Ngepi Camp, gelegen in de ongerepte bovenloop van de Okavango delta panhandle in de westelijke Caprivi strip, Kavango regio, Namibië.Met schone Kalahari woestijnlucht, ligt het kamp op een eiland onder verbazingwekkende inheemse bomen met permanente riviervoorgevel en omgeven door seizoengebonden moerassen. Het is een paradijs van overstroomde vlaktes en geheime moerassige backwaters, samen met dieren in het wild, want we zijn genesteld tussen het Mahango National Park, een paar kilometer naar het zuiden, en het Bwabwata National Park direct tegenover de rivier. Dit gebied is een vogelwachters droom.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Tree Houses

De meeste van onze Tree Houses kijken uit op de rivier de Kavango, elk van hen, een unieke ervaring. Ze zijn gebouwd rond een boom, op een houten dek met een rieten dak. Ze hebben rieten muren aan de achterkant en rollen jaloezieën aan de voorkant, waardoor ze eenWat is een betere plek om wakker te worden met de zonsopgang tussen je tenen?Elk Tree House heeft een eigen badkamer met een interessante ‘al fresco’ douche. Ze zijn uitgerust met een comfortabele matress, veren kussens en linnen,handdoeken en muskietennetten. De meeste van onze Tree Houses hebben een braai gebied, maar zijn niet uitgerust voor self-catering. Er iseen keuze tussen een Twin, Double, Triple of Family Tree House.

Bush Huts

De Bush Huts zijn rustieke, rieten hutten bestaande uit twee halfwandige kamers, een tweepersoonsbed en een twin, en een open luchtbadkamer aan de achterzijde. Ze zijn uitgerust met muskietennetten, beddengoed en handdoeken. Hoewel ze geen uitzicht hebben opde rivier, elk heeft een mooie eigen tuin met een braai gebied. De Bush Huts zijn niet uitgerust voor self-catering.

Camping

De meeste van onze campings liggen aan de rand van de rivier, met een grasveld en een aangrenzende parkeerplaats voorvoertuigen, aanhangwagens en caravans. Elke site heeft zijn eigen 220v AC zonne-energie elektriciteitspunt, rivierwaterkraan enopen haard/braai gebied. Onze Bush campings zijn wat meer afgelegen, met mooie grote bomen voor schaduw, maar ze hebben geenuitzicht op de rivier.

Faciliteiten