Les 3 Métis

Les Trois Métis hotel in Antananarivo is gehuisvest in een traditioneel koloniaal huis uit 1900. Het charmante hotel is rustig en gunstig gelegen in de wijk La Ville Des Milles van Antananarivo.  Dit prachtige huis met een rijke geschiedenis, ligt op slechts 700 meter van het stadscentrum van de hoofdstad van Madagascar. Het werd rond 1913 gebouwd door een rijke raffia-exporteur en bood tijdens de koloniale periode onderdak aan de Amerikaanse ambassade, het ministerie van mijnbouw, de unie van banken en een school.

Uw gastheer en vrouw zijn Vincent en Aline, een jong en dynamisch stel dat u vriendelijk en warm zal ontvangen. Het hechte team van medewerkers biedt een efficiënte service en zijn van alle markten thuis.

Het hotel bestaat uit een begane gronddeel en twee verdiepingen, er is geen lift. Op de begane grond vindt u, naast de receptie, een aangename kleine lounge waar u kunt ontspannen voor een kopje thee. Een heerlijke plek om te lezen met een mooi terras met de typische sfeer van het dagelijkse leven van Antananarivo.

De kamers, 23 stuks in het totaal, bevinden zich op de begane grond, de eerste en de tweede verdieping. De verdiepingen komen uit op charmante kleine terrassen of balkons waar gasten kunnen genieten van een ongelooflijk uitzicht.

Het ontbijt wordt geserveerd in de zaal op de begane grond, of buiten op het terras. Er is een souvenirwinkel met ambachtelijk gemaakte objecten. Het restaurant La Table d’Épicure onder leiding van Chef Laza, serveert onder andere gerechten met vis, schaal, en schelpdieren. Vier keer per jaar verandert het menu.

Diensten en faciliteiten
24-uurs receptie, boeken van excursies, elke vrijdagavond “ahppy hour” en  “live” muziek in het restaurant, beveiliging, bagagedepot, wasserij, verwarmd terras, bar (binnen en buiten), Wifi

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven