Lemala Kuria Hills Lodge

Lemala Kuria Hills Lodge ligt op een afgelegen locatie in de heuvels van Wogakuria in het noorden van Serengeti. Een schilderachtige regio die wordt gekenmerkt door grasachtige glooiende heuvels, open bossen en met bomen omzoomde waterlopen, is het een habitat die het hele jaar door dieren aantrekt. Lemala Kuria Hills ligt in de nabijheid van de rivier de Mara op de grens van Serengeti met de Keniaanse Maasai Mara, dus is ook binnen de belangrijkste corridor van de wereldberoemde gnoes migratie tussen juli en oktober.

De lodge biedt ongeëvenaarde luxe en verfijning, waar u kunt kiezen om te ontspannen in stijl of genieten van het uitstekende spel van de Northern Serengeti (zonder de drukte) met prachtige gidsen in 4×4 voertuigen. Grote granieten keien en kopjes zijn het prominente kenmerk van Lemala Kuria Hills, en elk van de 15 ruime tentensuites met glazen voorkant is discreet gelegen tussen de gigantische rotsen om maximale privacy en een spectaculair uitzicht te garanderen vanaf de open dekken. Elke suite heeft een elegant en eigentijds design, met een comfortabel, modern interieur met authentieke Afrikaanse accenten. De openbare ruimtes worden gedomineerd door prachtige kopjes, en gasten kunnen genieten van het brede uitzicht op de graslanden vanaf de bar, zit- en eetgedeeltes en het zwembad.

Er zijn verschillende eetgelegenheden in de lodge of in de bush, en heerlijke maaltijden, waaronder een keuze aan voorgerechten, hoofdgerechten, desserts en huisdrankjes. Er wordt afternoontea geserveerd voor je game drive, en cocktails bij zonsondergang worden genomen op een van de kopjes met uitzicht op de Isuria Ecarpment in de Maasai Mara. De Melengali Spa bevindt zich in een aparte tent waar u kunt genieten van massages en manicures in een rustige, natuurlijke omgeving.

Bekijk onze uitgebreide e-brochure over Kuria Hills Lodge nabij de Mara River

Video’s

Kuria Hills Lodge video Serengeti Noord

Kamers

Tented Suites

De suite tenten met glazen voorkant bevinden zich tussen gigantische rotsblokken voor maximale privacy. Elke tent heeft een zitkamer met minibar, slaapkamer met klamboe bed, ruime badkamer met vrijstaand bad, binnen- en buitendouche en een ruim terras met tafels en stoelen, een eigen dompelbad en ligbedden. Elk dek biedt een prachtig uitzicht over de grazige hellingen beneden. Maximale bezetting 2.

Family Tented Suite

De suite tenten met glazen voorkant bevinden zich tussen gigantische rotsblokken voor maximale privacy. Elke tent heeft een zitkamer met minibar, slaapkamer met klamboe bed, ruime badkamer met vrijstaand bad, binnen- en buitendouche en een ruim terras met tafels en stoelen, een eigen dompelbad en ligbedden. Elk dek biedt een prachtig uitzicht over de grazige hellingen beneden. Hoewel de kamers identiek zijn aan de standaardsuites, hebben deze kamers een slaapbank die ideaal is voor volwassenen en kinderen. Ze genieten ook van een kampeerbed in Safari-stijl voor kinderen van 12 jaar en jonger. Maximale bezetting 4