Kibo Palace Hotel

Kibo Palace Hotel ligt op 15 minuten lopen van het stadscentrum van Arusha. Het hotel heeft een landschapstuin met een groot buitenzwembad, een restaurant en spa- en welnessfaciliteiten. Het hotel heeft een prachtige architectonische ontwerp, een fijne ambiance en staat bekend om zijn uitstekende service.

Het Kibo Palace Hotel ligt op een toplocatie dicht bij het internationale conferentiecentrum Arusha, de Verenigde Naties en het hoofdkwartier van de Oost-Afrikaanse Gemeenschap. Arusha is de toegangspoort tot de beroemde Ngorongoro krater, Mt. Kilimanjaro, Serengeti National Park, Tarangire, Arusha en Lake Manyara National Parks.

Het hotel heeft 77 goed ingerichte luxe kamers en suites met alle moderne voorzieningen. Het restaurant kijkt uit op het zwembad en de tuin en serveert à la carte en in buffetvorm een selectie Afrikaanse en internationale gerechten. In de loungebar kunt u genieten van cocktails, drankjes en hapjes.

De internationale luchthaven Kilimanjaro ligt op 45 minuten rijden.

Kamers

Executive Rooms

Luxe en verfijnde kamers met moderne voorzieningen, allemaal uitgerust met airconditioning, satelliettelevisie, internationale directe buitenlijn, minibar, elektronisch kluisje, draadloos internet en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten en een healthclub.

Faciliteiten