HoneyBadger Lodge

Deze Lodge heeft veertien kamers, allemaal met een eigen badkamer en geschikt voor elke samenstelling, zoals families.

Honeybadger lodge heeft een heel fijn restaurant en bar waar u iets kunt eten of alleen wat drinken. Ontspan op de heerlijke lounge banken in de afgescheiden bandas of nuttig uw pizza aan het zwembad. Onze gerechten zijn een mix van Afrikaanse invloeden en bekende wereldgerechten. Families eten gezellig samen aan de lange eettafels, welke ook uitnodigen voor een ontmoeting met andere reizigers. Elk huis in Tanzania is een plek voor bijzondere ontmoetingen en het delen van verhalen. Tijdens het avondeten kunt u altijd genieten van de grappige sprongen van de aapachtigen die tegen zonsondergang de lodge komen verblijden met hun bezoek.

Kamers

Standard En-Suite

Deze comfortabele kamers hebben een groot hemelbed, een doucheruimte en een toilet. Geweldig voor alleenstaande reizigers en koppels.

Standard Twin En-suite

Deze kamers hebben een eigen badkamer en douche, ze hebben twee hemelbedden en een eigen balkon.

Standard Triple En-suite

Deze ruime kamers kunnen eenpersoons-, tweepersoonskamers en driepersoonskamers zijn en zijn perfect voor kleine gezinnen. Ze hebben elk drie bedden en allemaal een eigen badkamer en douches.

Standard Family En-suite

Deze kamers zijn de meest ruime op het terrein en kunnen worden gebruikt voor maximaal 4 volwassenen. Alle kamers zijn goed ingericht en hebben een eigen toilet en warme douches.