Hamerkop House by Lemala

Hamerkop House by Lemala is een prachtig huis met 3 slaapkamers gelegen op het privé Kilimanjaro Golf & Wildlife Estate, halverwege tussen Kilimanjaro International Airport en Arusha. Een prachtige accommodatie om uw safari te beginnen of af te maken en is perfect voor koppels, gezinnen of groepen die samen reizen, want elke kamer is ensuite, met een eigen terras, binnen en buiten douche en een ruime lounge/bibliotheek.

Het huis kan worden genomen op basis van privé of exclusief gebruik, en kan worden geboekt op bed & breakfast, halfpension, volpension of all inclusive basis.

Het Hamerkop House biedt gemakkelijke toegang tot de enige kampioenschapsgolfbaan van Tanzania en een privélandingsbaan om naar heel Noord-Tanzania te vliegen. Het biedt gratis WiFi en privéchef-koks om alles te produceren, van een heerlijk ontbijt tot verfrissende lunches, afternoon tea en cocktails bij de zonsondergang, waar u van kunt genieten bij het zwembad. Anders kun je gewoon een kleine wandeling maken naar de 16e hole, en genieten van spectaculaire sundowners met Mt Meru en Mt Kilimanjaro als je rug drop.

Of u nu op zoek bent naar een kort verblijf of verlengd, er is genoeg te doen, variërend van vroege ochtendpaardrijtochten tot een rondje golf op de spectaculaire 18-holes kampioen golfbaan. U kunt ook ontspannen in de Polo Club, een rondleiding maken door een geurige koffieplantage in Arusha, of trainen in het zweet wandelen en kanoën rond Kilimanjaro en het Dulutimeer.

Voor degenen die naar de bush vliegen hebben we toegang tot een privé landingsbaan, Dolly Airstrip, op slechts 7 minuten rijden, die zowel Auric Air als Coastal lijnvluchten naar het Northern Circuit verzorgen. Het is een geweldige manier om de drukte van het Arusha-verkeer te vermijden, om gewoon uit uw accommodatie te stappen en aan boord te gaan van uw vlucht.

Het personeel biedt een persoonlijke service om ervoor te zorgen dat u een echt ontspannen vakantie heeft en kan voldoen aan dieetwensen als u van tevoren op de hoogte bent gesteld.

Het boeken van Hamerkop House garandeert u dat uw gasten van begin tot eind uitzonderlijk goed worden verzorgd.

„Niets anders dan de lucht van Afrika inademen, en er eigenlijk doorheen lopen, kan de onbeschrijfelijke sensaties overbrengen.”

Bekijk onze uitgebreide e-brochure van Hamerkop House Kilimajaro

Video’s

Hamerkop House video Kilimanjaro

Kamers

Suites Single | Double | Twin or Triple occupancy

Grote, ruime kamers met eigen badkamer en een eigen bibliotheeklounge. Elke kamer heeft een eigen terras en een binnen- en buitendouche met bad. Prachtig ingericht en ideaal voor gezinnen

Exclusive Use

Grote, ruime kamers met eigen badkamer en een eigen bibliotheeklounge. Elke kamer heeft een eigen terras en een binnen- en buitendouche met bad. Prachtig ingericht en ideaal voor gezinnen