Klaserie Private Game Reserve

Klaserie Private Game Reserve ligt aan de noordoostelijke rand van Zuid-Afrika en maakt deel uit van het Greater Kruger National Park. Het is een van de grootste particuliere reservaten van het land. Dit ongerept Afrikaanse bushveld, heeft een oppervlakte van 60 000 hectare. Deze privé concessie staat in open verbinding met het Kruger National Park.

Dit prachtige natuurpark is vernoemd naar de Klaserie rivier, deze rivier is de belangrijkste levensader voor de flora en fauna in dit gebied.

Dit reservaat is de thuisbasis van de beroemde ‘Big Five’ en andere wilde dieren, waaronder: Afrikaanse olifant, zwart-witte neushoorn, buffel, Afrikaanse wilde hond, leeuw, luipaard en een overvloed aan antilopen soorten. Bezoekers kunnen zich verheugen op een verscheidenheid aan buitenactiviteiten, zoals begeleide wandelsafari’s, game drives en spannende excursies voor het volgen van dieren in het wild.

Klaserie Private Game Reserve staat bekend om zijn vele vogelsoorten, meer dan 500 stuks, waaronder de bedreigde zuidelijke neushoornvogel en de witwanggier. Bekijk hier de lijst van alle vogels die voorkomen in Zuid-Afrika.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Aanbevolen accommodatie