Kirindy Private Reserve

Het Kirindy Private Reserve ligt aan de prachtige westkust van Madagaskar, met het Mozambique Kanaal in het westen en omringd door weelderige natuurlijke landschappen. Dit particulier beheerde reservaat biedt een toevluchtsoord voor een groot aantal bedreigde ecosystemen, namelijk droge loofbossen, en een verzameling wilde dieren, waaronder de gigantische springende rat, zeven endemische maki soorten en een scala aan vogelsoorten die dit gebied van unieke vegetatie bewonen.

Dit reservaat staat bekend om zijn extreme seizoensveranderingen en is het populairst na het regenseizoen wanneer groene landschappen ontploffen. Bezoekers kunnen zich verheugen op nachtelijke wandelingen, het spotten van de gigantische met paraplu vertakte baobab boom, het vangen van een glimp van een verscheidenheid aan nachtelijke zoogdieren, reptielen en insecten die de spectaculaire nachtelijke hemel vullen.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Aanbevolen tours

Aanbevolen accommodatie

Relais Du Kirindy

Relais du Kirindy ligt te midden van weelderige vegetatie in de buurt van het natuurreservaat Kirindy op het eiland Madagaskar. U kunt overnachtingsmogelijkheden vinden in…

Lees meer