Swakopmund Luxury Suites

Swakopmund Luxury Suites biedt stijlvolle en moderne accommodatie in het hart van Swakompund. De accommodatie is voorzien in lichte en luchtige kamers, allemaal comfortabel ingericht. De kamers zijn helder wit interieur en aardse elementen, hoogwaardig beddengoed en stijlvolle eigen badkamers. Alle kamers zijn voorzien van satelliet-tv, airconditioning en thee- en koffiefaciliteiten. Het terras biedt een rustige plek om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen en wordt geserveerd in Café Bojo.

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven

Kamers

Luxury Room

Met een oppervlakte van 30 m² is onze luxe kamer met kingsize bed ontworpen om gasten een vleugje meer ruimte te geven om te ademen en te ontspannen. Volledig uitgerust met thee- en koffiefaciliteiten, twee stoelen en al onze standaard voorzieningen.

Luxury Family Room

Voor mensen met de kleintjes of een extra gast is onze familiekamer van 34 m² uitgerust met een slaapbank en lounge naast de voorzieningen van onze standaard suites. De accommodatie heeft een kingsize bed dat kan worden opgedeeld in twee eenpersoonsbedden en een slaapbank in de kamer.

Honeymoon Suite

40m² luxueuze pracht wacht op diegenen die een beetje extra willen genieten. Volledig uitgerust met een bad en onze andere standaardvoorzieningen. De suite heeft een kingsize bed.