Red Chilli Rest Camp

Red Chilli Camp ligt in het zuidelijke gedeelte van het Murchison Falls National Park. Deze budget accommodatie biedt een authentiek safari ervaring…

Red Chilli Rest Camp biedt gemeubileerde safaritenten en bandas (kleine individuele huizen) met eigen badkamer. Er is een restaurant en een bar en iedere avond is er een kampvuur waar u kunt ontspannen onder de Afrikaanse hemel na een enerverende dag .

 

Kamers

En-suite Banda

Wij bieden twin en triple en suite bandas voor respectievelijk $55 en $65. Inclusief een standaard tweepersoonsbed en eenpersoonsbed met beddengoed, handdoeken, muskietennetten, elektrische ventilator, verlichting en stopcontacten, evenals warm water op zonne-energie.

Family Banda

Wij bieden familie bandas met twee slaapkamers, woonkamer en veranda voor $90 voor maximaal 4 personen, en $100 voor maximaal 5 personen. Bevat een standaard tweepersoonsbed en drie eenpersoonsbedden met beddengoed, handdoeken, muskietennetten, elektrische ventilator, verlichting en stopcontacten.

Basic Banda

Geschikt voor 2 personen in twee eenpersoonsbedden met linnengoed, muskietennetten en elektrische ventilator en licht. De badkamers bevinden zich in wallen rondom het kamp.

Safari Tent

Geschikt voor 2 personen in 2 aparte bedden met linnengoed. De badkamers bevinden zich in wallen rondom het kamp.

Superior Family Banda

Deze afgelegen Eco-Banda heeft een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een stapelbed. Alle bandas hebben linnen, muskietennetten, zonne-ventilatoren, verlichting en USB-aansluitingen, evenals zonne-warm

Superior Banda

Deze afgelegen eco-bandasâ hebben een tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed in elk. Alle bandas hebben linnen, muskietennetten, zonne-ventilatoren, verlichting en USB-aansluitingen, evenals zonne-energie warm water.

Camping

U kunt uw eigen tent in de bush plaatsen en genieten van een onvergetelijke ervaring in Red Chilli Rest Camp.