Lower Sabie Rest Camp

Lower Sabie is één van de oudste restcamps binnen het Krugerpark. Het is een geliefde locatie voor Zuid-Afrikaners om op safari te gaan. Het camp ligt aan de Sabie rivier en vormt traditioneel een goede omgeving voor wild. Volgens zeggen komt hier de dichtste concentratie aan luipaarden voor – de bomen aan de rivier vormen in elk geval een goede omgeving voor deze dieren. Desalniettemin moet u dit verhaal wel in het kader van safari zien: alleen op het juiste moment en de juiste plaats ziet u het dier dat u graag wilt zien. Lower Sabie is verder een goed uitgerust camp met redelijk wat rondavels, chalets en campingplaatsen. Er is een nieuw restaurant waarvan het dek boven de rivier is gebouwd. Langs de rivier staan bankjes vanwaar u het dierenleven in en rondom de rivier goed kunt gadeslaan.

accommodatie
In totaal zijn er 33 campingplaatsen, 4 kleine rondavels voor 1 persoon zonder eigen badkamer, 26 kleine rondavels voor 2 personen zonder eigen badkamer, 24 volledig ingerichte safari-tenten met elk twee bedden waarvan er 12 rivierzicht hebben. Er zijn in totaal 60 bungalows met 2 of 3 bedden waarvan een deel met volledige keuken is uitgerust. De twee familiebungalows en twee guestcottages bestaan uit 2 slaapkamers en-suite en een keuken. Het guesthouse Keartland heeft 3 slaapkamers, een huiskamer en keuken.

faciliteiten
Lower Sabie beschikt over een receptie, winkeltje, restaurant en cafetaria. Bij de receptie kunt u diverse safari’s boeken: er zijn ochtendwandelsafari’s, een ochtendjeepsafari en een late middag jeepsafari beschikbaar. Ook kunt u hier kisten huren met keukengerei indien u zelf wilt koken.

bekijk hier de plattegrond van Lower Sabie Rest Camp

Openings/sluitingstijden van het rest camp:
Zomer (november tot februari) 05.00 tot 18.30 uur
Winter (maart tot oktober) 06.00 tot 17.30 uur

Your travel expert:

Go Africa

Klik om de kaart weer te geven