Chobe Princesses

Onder de naam Chobe Princesses gaan drie huisboten schuil die op de Chobe rivier varen. Een buitengewoon relaxte manier om een safari af te sluiten en te genieten van de dieren en vogels op de grens van Botswana en Namibië. Elke dag wordt afgesloten met een adembenemende zonsondergang. Een drijvende villa, is eigenlijk de beste omschrijving van een huisboot. Er zijn geen vaste vertrekdagen van uw cruise, u komt en gaat wanneer u wilt.

Reist u met vrienden of familie, dan kunt u ook een boot in zijn geheel afhuren.De Chobe Princesses zijn modern ingericht en hebben elk 4 of 5 tweepersoonshutten. De hutten zijn groot genoeg voor een extra bed voor een kind tot 8 jaar. Alle hutten hebben airconditioning, grote ramen en een en-suite badkamer met douche en toilet. Een föhn is op verzoek verkrijgbaar. Gasten komen samen in de lounge of op het dek, waar de maaltijden worden gebruikt. Op het dek is ook een zwembadje, of liever gezegd een cool tub, waar u op warme dagen verkoeling kunt zoeken. Twee boten hebben een extra dakterras met ligstoelen.

Elke boot beschikt over drie tenders, ofwel, kleinere motorboten waarmee excursies worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld vistrips of een bezoek aan een dorpje op de oevers. Game drives in het Chobe National Park kunnen tegen bijbetaling worden georganiseerd, maar geeft u bij boeking door als u game drives wilt maken. Met name in de droge maanden komen grote kuddes olifanten en buffels naar de Chobe rivier om te drinken, baden en te spelen. Ook andere dieren als leeuwen, zebra’s, giraffen en verschillende soorten antilopen komen hun dorst lessen bij de rivier. Vanaf het water kunt u de dieren eindeloos observeren. Links en rechts van de boot komen nijlpaarden af en toe naar de oppervlakte terwijl krokodillen schijnbaar levenloos op de oevers liggen. Maar schijn bedriegt!

Vogels in allerlei kleuren, soorten en maten bouwen hun nesten in de bomen of komen op de boot even een kijkje nemen.Op de boten is geen Wifi, maar op de meeste plaatsen heeft u wel bereik met uw mobiele telefoon.Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, snacks, koffie- en thee, frisdrank, geselecteerde alcoholische dranken en transfers van/naar de luchthaven van Kasane. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.Vanuit Kasane wordt u in een tender naar uw huisboot gevaren.